5 Tips voor een onvergetelijke Paasbrunch

De eerste lentezonnestralen schijnen op ons gezicht en de paashaas doet bijna zijn intrede in het land. In plaats van een grote voorjaarsschoonmaak, hebben wij meer zin in een gezellige brunch met familie en vrienden.

Zo’n feestmaal smaakt natuurlijk nóg lekkerder aan een tafel die er tip top uitziet. Heb je alleen geen idee hoe je dit moet aanpakken? Wij geven je tips voor een perfect gedekte tafel

* Het servies… De tijden waar het servies als primair gezien werd, is voorbij. Pronk met je servies en zorg voor een smaakvolle tafel. Het  kwalitatieve, elegante serviesgoed van Walra is gemaakt van fijn aardewerk en voorzien van een prachtige Japanse glazuurlaag. Hierdoor is het servies zeer kras- en stootbestendig. Met passie ontworpen door topdesigners in Nederland, vervaardigd door vaklieden in Thailand. Mix het met Walra tafellinnen voor je perfect gedekte tafel.

 

IMG_3758_bewerkt

 

* Flower up! Bloemen en planten lenen zich uitstekend voor een paas-metamorfose van je huis. Meng bijvoorbeeld mooie pastelkleurige tulpen door elkaar. Door ze in een veel te grote, zinken emmer te zetten is het net of je ze zelf uit de tuin hebt geplukt. Of zet ze in een glazen vaas lekker nonchalant door elkaar. Ook een leuke trend in bloemenland: het veldboeket! Een prachtige combinatie van diverse wilde (veld)bloemen in de meest uiteenlopende kleuren.

 

IMG_3747_bewerkt

 

* tafelpresentatie.. zorgt niet alleen dat alles aanwezig is (denk maar aan waterglazen, broodbordjes,…) maar wat het altijd goed doet op tafel is een mooie kandelaar, vaasjes of verschillende waxinelichthouders bij elkaar. Sfeer verzekerd! Pas wel op dat de tafel niet te vol wordt. Jouw verrukkelijke gerechten moeten ook nog een plekje op tafel krijgen.

* Naast de tafeldekking is het natuurlijk ook belangrijk wat je gasten te eten krijgen. Bekijk bv. het Paasrecept voor leuke gevulde kuikentjes.

* De tafel is bijna perfect. Zorg nog voor een creatieve finishing touch zoals naamkaartjes, leuke servetten, menukaartje,…

En dan… lekker genieten van deze vermakelijke Paasdagen met je familie!

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*