Trend Bohemian Marrakech

Trend Bohemain Marrakech

 

De trend Bohemian Marrakech is geïnspireerd op een Oosterse Bohemian stijl. De hoofdkleuren die vaak terugkomen zijn terra, tabak en groentinten. Daarnaast spelen planten en botanische motieven een belangrijke rol bij Bohemian Marrakech. De dekbedovertrekken uit deze trend hebben mooie details, die karakter en warmte uitstralen. De dessins en kleuren zijn vrolijk en je kunt jouw slaapkamer er helemaal mee opleuken.

 

De dekbedovertrekken uit de trend Bohemian Marrakech

 

De dekbedovertrekken uit deze trend zijn: Vintage Cotton terra, Basic & Tough, Bamboo Grasses en Painted Nature.

 

Vintage Cotton is een dekbedovertrek wat wij al langer in ons assortiment hebben, maar nu voegen wij de warme kleur terra toe. Deze kleur doet je gelijk aan een vakantie in een warm land denken. Echt een zachte kleur om toe te voegen aan je slaapkamer!

 

Het dekbedovertrek Basic & Tough heeft een fijne seer sucker stof. Deze gebobbelde katoenen stof is perfect voor in de zomer, omdat het zo luchtig en licht is. Dit uni dekbedovertrek komt in de kleuren wit, olijf-, en theegroen voor.

 

 

 

 

Bamboo Grasses heeft een witte kleur met als opdruk een print van bamboegrassen in de kleuren olijfgroen en grijs. Deze siergrassen geven het dekbedovertrek een exotische uitstraling. Dit dekbedovertrek heeft een uni olijfgroene achterkant.

 

Het dekbedovertrek Painted Nature is bedrukt met een olijfgroene en blauwe opdruk. Deze opdruk bestaat uit verschillende planten die het dekbedovertrek opfrissen. Dit dekbedovertrek is een echte ‘eyecatcher’.

 

 

 

 

Hoe style je een dekbedovertrek uit de trend Bohemian Marrakech?

 

Het leuke aan de trend Bohemian Marrakech is dat er twee stijlen gecombineerd worden. Je kunt dus dingen toevoegen aan je slaapkamer van de Boheemse stijl en van de Marokkaanse stijl.

 

Bij beide interieurstijlen komen planten vaak terug. Dit kunnen groene planten zijn, maar bijvoorbeeld ook pampa gras. Neem bijvoorbeeld een mooie gouden vaas en doe hier wat pampa gras in. Ook zou je op een kastje in de slaapkamer een Oosterse lamp neer kunnen zetten. Als deze lampen aan zijn, verlichten ze de hele kamer met een mooie structuur. Ook leuke kleedjes en doeken doen het goed bij deze trend. Neem bijvoorbeeld een hamamdoek en hang die over een stoel heen, dit zorgt namelijk voor een super sfeervol effect!

 

Veel stylingplezier!

 

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*