Trend Beauty of Simplicity

Trend Beauty of Simplicity

 

Kies je voor een effen dekbedovertrek dan kies je voor de schoonheid van eenvoud. Iedereen kent de uitspraak wel: ‘Less is more!’, maar vooral in de slaapkamer komt een effen dekbedovertrek goed tot zijn recht. Het zorgt er namelijk voor dat de ruimte een opgeruimde uitstraling krijgt. Dit is van belang, want een opgeruimde kamer zorgt voor rust in je hoofd, wat zeer belangrijk is voor een goede nachtrust. De trend Beauty of Simplicity is onder anderen terug te zien in de dekbedovertrekken ‘Vintage Cotton’ en ‘Vintage Satin’. Al deze dekbedovertrekken zijn voorzien van rustgevende tinten.

 

Dekbedovertrek grijs       Dekbedovertrek wit

 

Hoe style je een effen dekbedovertrek?

De dekbedovertrekken zijn natuurlijk al erg mooi op zich en ze vormen een prachtige basis, maar een effen dekbedovertrek is ook erg mooi om te combineren met verschillende accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sierkussens en plaids. Hiermee kun je van je bed een stijlvol, maar vooral ook een knus plekje maken. Kies bijvoorbeeld voor het dekbedovertrek ‘Vintage Cotton Elephant Grey’ in combinatie met het sierkussen ‘Velvet Touch Antraciet’ of het dekbedovertrek ‘Vintage Satin Wit’ in combinatie met het plaid ‘Velvet Touch Groen’. Naast deze combinaties zijn er nog veel meer mooie combinaties mogelijk. Probeer zelf eens wat uit en style het naar jouw wensen!

 

 

Naast sierkussens en plaids kun je ook denken aan andere accessoires, zoals een kamerplant of een houten nachtkastje. Deze plant kun je weer combineren met een stijlvolle pot en het nachtkastje kun je stylen met boeken of een mooie vaas.

 

De zachtheid van een Walra dekbedovertrek

Naast dat een effen dekbedovertrek een rustgevende werking heeft, moet het natuurlijk ook comfortabel liggen en zacht aanvoelen. Met een dekbedovertrek van Walra heb je gegarandeerd een goede nachtrust. De dekbedovertrekken staan namelijk garant voor kwaliteit en sfeer. De dekbedovertrekken voelen heerlijk zacht aan en houden je warm in de nacht.

 

Wij wensen jullie veel stylingplezier!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*