Make-overs by Theo-Bert Pot

In oktober hebben we de twee winnaars van onze slaapkamer make-over bekend gemaakt, en het resultaat mag er wezen! Samen met interieurontwerper Theo-Bert Pot zijn we langsgegaan bij de winnaars en werden beide slaapkamers helemaal omgetoverd naar Art Deco stijl. Theo-Bert heeft de meest trendy kleuren en producten van het moment gebruikt. Benieuwd naar de resultaten? Lees dan snel verder!

Make-over #1 – Nienke uit Amersfoort

De eerste make-over was in Amersfoort bij Nienke en ze was enorm blij met onze hulp. De slaapkamer oogde wat saai maar had wel een goede basis waardoor het niet nodig was om de muren te schilderen. Echter gaf Nienke aan kleur te missen in het beddengoed. Tijd dus voor Theo-Bert om aan de slag te gaan met zijn moodboard en onze producten!

 

Nienke gaf aan van vergrijsde kleuren en blauw te houden. Theo-Bert heeft daarom gespeeld met meerdere kleuren waardoor de kamer een stoerdere look kreeg. Hier was de Vintage Cotton blauw perfect voor, deze heeft een speciale wassing die een vintage look geeft. Ook is hij creatief geweest met het gebruik van een eenpersoons dekbedovertrek die hij als een plaid over het voeteneinde van het bed heeft gelegd. Bij deze make-over was dat de Turned Cones groen. Heerlijk voor het najaar of de winter, en je kunt hem ook nog afwisselen van kant door de double face. Wat nieuw beddengoed al niet kan doen! Het gevoel in de slaapkamer werd nog een stukje huiselijker door het gebruik een heerlijk plaid en sierkussens. Het schilderij en het groen van een kamerplant maakt het geheel helemaal af. Nienke was enorm blij met het resultaat.

   

De volgende producten werden bij de eerste make-over gebruikt:

Wil je de gehele make-over video bekijken? Klik dan hier.

Make-over #2 – Carola uit Den Haag

De tweede make-over was bij Carola in Den Haag, ook zij kon onze hulp goed gebruiken. De kleuren die ze erg mooi vind zijn vooral warme donkere kleuren zoals donker groen, blauw en terra. In deze slaapkamer heeft Theo-Bert daarom gekozen voor de donkergroene Vintage Cotton in combinatie met de Remade Dots & Squares terra. Hierdoor ontstaat een mooi contrast en krijg je diepte in de slaapkamer. Ook hier heeft Theo-Bert gekozen om een eenpersoons dekbedovertrek te gebruiken als plaid. De slaapkamer krijgt zijn finishing touch door de knusse kleur op de muur en de sierkussens en plaid. Carola is helemaal klaar voor het najaar! En zelf was ze enorm blij met het resultaat, ruimtelijk maar knus.

De volgende producten werden bij de tweede make-over gebruikt:

Wil je de gehele make-over video bekijken? Klik dan hier.

  

De winnaars zijn, net als wij, super blij met het eindresultaat!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*