De leukste cadeaus voor Moederdag!

De leukste cadeaus voor Moederdag!

Een dag waarbij alle moeders extra aandacht verdienen; Moederdag! Je wilt natuurlijk het leukste cadeau voor Moederdag vinden. Zeker in deze tijd zijn onze moeders ontzettend belangrijk en waarderen we alles wat ze voor ons doen net een beetje meer. Wij helpen je verder! Lees hieronder de 10 cadeautips die wij voor je op een rijtje hebben gezet!

 

Een boeket bloemen

Bloemen geven aan je moeder is altijd een goed idee! Vrouwen zijn gek op bloemen en je moeder heeft vast wel een lievelingsbloem. Hoe leuk is het dan om haar die dag te verrassen met haar favoriete bloemen.

 

 

Een leuk en persoonlijk cadeau met je eigen foto

Een gepersonaliseerd cadeau is het leukste cadeau. Het is uniek, persoonlijk én origineel. Wees creatief! Laat jullie foto drukken op een mok, een t-shirt of bijvoorbeeld op een houten plank.

 

Vrolijke sierkussens

Het is alweer lente. Tijd voor een verandering in je interieur. Geef je moeder een van onze sierkussens cadeau. Het brengt kleur èn gezelligheid in je interieur!

 

 

Een strand gevoel

Het extra genieten van een momentje niks in de zon gevoel: met Fouta Sunny Stripes. Het brengt je terug naar het strand gevoel. Schrijf er een leuk kaartje bij dat ze het verdient om extra te genieten van de momenten voor haar zelf en ze altijd voor je klaar staat. Erg verdiend dus! Je shopt ze nu met 25% korting!

 

 

Moeder – Dochter time

Maak gezellig een wandeling met je moeder en ga gezellig picknicken. Heb wat quality time samen. Maak wat tijd vrij voor elkaar en geniet van elkaar op deze speciale dag. Het is altijd fijn om een gesprek te voeren met je moeder. Zo is de picknick leuk te versieren met de sierkussens van Walra.

 

Oma-is-the-best logeerpartij

Heb je kinderen? Geef haar dan een Oma-is-the-best logeerpartij. Met een nieuw dekbedovertrek van Walra. Heb je er zelf ook wat aan.

 

 

Kook een heerlijk diner

Op deze speciale dag hoeft je moeder natuurlijk niet te koken. Nodig haar uit voor een diner bij jouw thuis en kook een heerlijke maaltijd voor haar. Mocht je keukentextiel nou ook nog eens versleten zijn, is dit een mooie kans om jezelf een set Blocks & Lines keukentextiel cadeau te doen.

 

Een set baddoeken

Naast het hebben van een druk leventje is het ook belangrijk om me-time te hebben. Kom lekker tot rust en geniet extra met een set baddoeken. Heerlijk zacht dat zorgt voor een fijn en rustgevend moment!

 

 

Een verwenpakket met badjas en baddoeken

Elke dag is je moeder hard aan het werk en staat ze voor je klaar. Hierdoor verdient je moeder natuurlijk een extra verwenmomentje. Denk hierbij aan een leuk verwenpakket met een badjas van Walra en daarbij baddoeken voor een leuke verandering in de badkamer.

 

 

Een nieuwe set keukentextiel

Er gaat niks boven de heerlijke kookkunsten van onze moeders. Ga je met Moederdag bij haar eten? Geef haar een nieuwe set keukentextiel. Dat fleurt de keuken gelijk op!

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*