Cocooning

Cocoonen. Misschien heb je er al wel eens over gehoord, misschien is het nieuw voor je. Cocooning betekent knus en gezellig samen zijn en bijvoorbeeld heerlijk met een dekentje en een kop thee op de bank kruipen. Het is een begrip dat goed aansluit bij onze behoeftes in de winter. Want, brrr… als je naar buiten kijkt krijg je het al koud! De koude en donkere dagen brengen we nou eenmaal het liefst binnen door waar het lekker warm is. Maar wat kan je nou allemaal doen thuis?

 

Een spelletjesavond

Het is tijd om de spelletjes uit de oude doos voor de dag te halen. Een gezellige spelletjesavond is perfect voor wanneer het buiten koud is. Echte klassiekers die je bijvoorbeeld kan spelen zijn Monopoly en Risk. Hier zijn jullie wel een avondje mee zoet! En je haalt er leuke herinneringen van vroeger mee naar boven.

 

Een filmavond

Organiseer een filmavondje met je geliefde of je gezin. Tover hiervoor de huiskamer om tot een mini bioscoop. Dim de lichten, zorg voor een lekker drankje en vergeet vooral de popcorn niet. Wat je ook niet mag vergeten is een lekker warm plaid. Eén per persoon, of een om te delen met je geliefde. Bij Walra hebben we verschillende plaids die jullie heerlijk warm houden zoals de Soft Jersey of Velvet Touch.

 

 

Plaid groen

 

 

Houd een beautymiddag

Het is erg leuk om zo nu en dan een beautymiddag te organiseren met bijvoorbeeld je moeder of een vriendin. Zij zullen hier ook erg blij van worden! Begin deze dag met een gezichtsmasker. Terwijl het gezichtsmasker de tijd krijgt om in te trekken kunnen jullie elkaar een manicure geven. Wanneer het gezichtsmasker ingetrokken is, was je het eraf en droog je je gezicht af met een zachte handdoek. Vergeet niet achteraf een verzorgende crème op te doen.

 

Samen koken

Samen koken kan erg leuk zijn! Ga van tevoren op zoek naar een lekker recept in de kookboeken die je thuis hebt liggen of kijk eens op het internet. Kies iets wat nieuw is voor jullie en wat meer tijd kost dan de maaltijden die je gewoonlijk bereidt. Verdeel de taken, zet gezellige muziek op en koken maar! Besteed ook eens wat extra aandacht aan de servering. Dit geeft het gevoel alsof je echt uit eten bent.

   

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*