Wanneer de bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet, mogen de artikelen binnen
14 dagen na ontvangst gratis aan Walra geretourneerd worden. Het gratis retourbeleid is alleen geldig voor zendingen binnen Nederland. De kosten voor een retour vanuit het buitenland (buiten Nederland) zijn geheel voor rekening van de consument.

De retourzending dient te voldoen aan de volgende voorwaarden:

Retourprocedure
De volgende procedure dient gevolgd worden, wanneer u de bestelling (of een deel van de bestelling) wenst terug te sturen:

  1. Vul het retourformulier in, dat bij de pakbon, aan de buitenzijde van de doos is meegeleverd.
  2. Voeg dit retourformulier bij de te retourneren artikelen in de doos.
  3. In de doos bij uw bestelling heeft u een retouretiket ontvangen, plak dit etiket op de doos en lever de doos vervolgens af bij een Postnl servicepunt. De zending wordt kosteloos geretourneerd aan Walra.
  4. Na ontvangst bij Walra wordt de retourzending gecontroleerd en verwerkt. Na verwerking ontvangt u van ons een bevestiging van ontvangst op het door u opgegeven e-mail adres.
  5. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na bevestiging teruggestort op het door u opgegeven bankrekening nummer.

Indien u geen sticker en/of retourformulier beschikbaar heeft, kunt u uiteraard ook online uw retouraanvraag indienen. Klik hier om uw aanvraag in te dienen. Wij nemen na ontvangst van uw formulier z.s.m. contact met u op.

Retourneren vanwege een klacht
Wanneer bij het aanmelden van een retour aangegeven wordt dat het om een klacht gaat, is het mogelijk dat er gevraagd wordt een foto te maken van het betreffende artikel. Mogelijk kan de klacht reeds op afstand beoordeeld worden.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.