Word jij onze 10.000e nieuwsbrief-fan?

Waar het begon met alleen de allergrootste fan, zien we dat steeds meer mensen Walra-fan zijn. Dat merken wij bijvoorbeeld duidelijk aan de grote groep nieuwsbrieflezers die wij hebben. En wat blijkt? Het is tijd voor een mijlpijl. De 10.000e nieuwsbrieflezer komt namelijk bijna om de hoek kijken.

WALRA_DC_THENEWVINTAGE_240X240_WHITE_DE_12_LR

We zijn ontzettend nieuwsgierig wie onze 10.000e nieuwsbrief-fan gaat worden, vandaar dat wij hem/haar graag in het zonnetje willen zetten. Abonneer je daarom snel op onze nieuwsbrief, want onze nieuwsbrief-fans blijven op de hoogte van de laatste interieur-trends, worden als eerste geïnformeerd over events en krijgen exclusieve kortingen.

Ben jij de gelukkige winnaar en dus nieuwsbrief-fan nummer 10.000? Dan win je het dekbedovertrek Odd Twins. Want wat is er nu fijner dan deze vreemde combinatie met plusjes en streepjes wat ook nog eens van materiaal is gemaakt dat sterk met zacht laat verenigen?

ODDTWINS_SFEER_2 ODDTWINS_SFEER_1

Wel een Walra-fan, maar niet onze 10.000e nieuwsbrief-fan? Kijk rustig even rond op onze webshop, zodat je alsnog de zachtheid van de Walra-producten kunt ervaren. Houd trouwens ook onze Facebook-pagina en Instagram in de gaten, want er komen nog vele leuke (win)acties aan.

Meld je hier aan: