Gerecycled

Washandjes Remade Cotton Set van 2 Stuks

4,95

Wissen

De washandjes zijn verpakt als set van 2 stuks*. *Let op met bestellen: als u als aantal 1 ingeeft dan ontvangt u een setje van 2 washandjes.

 

Remade Cotton

Een kleine bijdrage doen aan de gezondheid van de wereld waarop we met zijn allen leven, dat is wat het Remade Cotton badgoed doet. Geniet van optimale zachtheid zoals je die gewend bent van Walra, maar dan nóg een tikkeltje duurzamer. Deze nieuwe Walra badgoedlijn is gemaakt van 70% gerecycled katoen en 30% virgin (nieuw) BCI katoen. Zo ontstaat er ontzettend zacht, goed absorberend en snel drogend badgoed.

 

Heerlijk zacht en prachtige kleuren

Met de washandjes van de Remade Cotton lijn start je jouw dag fris én maak je een duurzame keuze. Ze zijn heerlijk zacht, hebben een fijne structuur en zijn afgewerkt met een sobere, elegante boord. De collectie bestaat uit 6 kleuren: zand, taupe, antraciet, blauw, jade en poederroze. Deze prachtige kleuren zijn ook goed met elkaar te combineren, mocht je niet voor één kleur willen gaan.

 

Besparing

Met de productie van dit badgoed besparen we ongelooflijk veel water, CO2 uitstoot en energie, omdat we materialen hergebruiken. Onafhankelijk keurmerk REMO bevestigt dit. Check de QR-code aan het product voor meer info over de hoeveelheid besparingen die je doet met de aankoop van dit badgoed ten opzichte van nieuw geproduceerd badgoed. Hier krijg je echt een good-feeling van. Geniet!

  • 16×21 cm, set van 2 stuks
  • 550 g/m²
  • Sustainable softness
  • Oeko-tex en GRS gecertificeerd
  • Verpakking van gerecycled materiaal
  • Wasinstructies: wassen op 40°C, drogen in de wasdroger toegestaan

Extra informatie

Kleur

, , , , , , ,

Kwaliteit

Gerecycled katoen

Maat

Patroon

Effen

Prijs

3,95

Serie

Remade Cotton

Type product

Washandje

kleur-filter

Taupe, Zand, Blauw, Antraciet, Groen, Roze

Filter-maat

16×21 cm

Anderen kochten ook