Walra x Theo-Bert Pot

Walra en Theo-Bert Pot, bekend van tv, hebben de handen ineen geslagen en daar zijn prachtige creaties uit voort gekomen. Theo-Bert heeft een aantal van onze dekbedovertrekken op zijn manier gestyled en kleuren en patronen met elkaar gecombineerd. Benieuwd naar het interieuradvies van Theo-Bert? Lees snel verder! 

Dots & Squares

Theo-Bert heeft de mooie, warme nude kleur van de Dots & Squares gecombineerd met de vergrijsde indigo wand. Ook het groen van de plaid, staat prachtig bij het geheel. Het is een gewaagde kleurencombi, maar omdat de kleuren zo fijn bij elkaar ogen, kan dat geen kwaad. Leuk detail over de plaid: Theo-Bert heeft daarvoor het Vintage Cotton donker groen dekbedovertrek in 1-persoons gebruikt. Het is een erg leuke en super makkelijke manier om je overtrek op een andere manier te gebruiken! Speciaal aan het dekbedovertrek zijn de ronde, organische vormen en de getekende ruit. Deze kun je ook weer terug vinden in de styling naast het bed: vazen met organische en ronde vormen. Omdat het bed de show steelt in je slaapkamer, is het goed om de styling er rondom wat rustiger te houden. Zo hou je alle aandacht gericht op je bed.

Vintage Cotton Blauw

De mooie en diep blauwe kleur van de Vintage Cotton Blauw is prachtig gecombineerd met het Terra-kleurige plaid. Het is een gewaagde keuze maar de kleurencombi matcht goed en is een lust voor het oog. Theo-Bert heeft de kussens van de Dots & Squares erbij gepakt en zo een speels effect gecreëerd. Op deze manier kun je eindeloos variëren met twee overtrekken, draai de set de volgende keer bijvoorbeeld eens om! Door de kussens en de plaid in dezelfde kleur te houden, krijg je een balans tussen de kleurverschillen in combinatie met de print op de kussenslopen. Ook hier zie je weer de subtiele decoratie van de tak en de vazen met hun organische, zachte vormen. De combinaties op het bed zijn ietwat rustiger, maar toch is het een goede keuze om je niet af te laten lijden door de styling rondom het bed. Houd deze minimalistisch om zo geen enkel moment de aandacht van je prachtig opgemaakte bed te verliezen.

Vintage Cotton Lila, Blauw en Donker Groen

Deze combi is heerlijk fris en fijn om in je kamer toe te passen. Het is een speelse combinatie van de Vintage Cotton Lila, Blauw en Donker Groen. Het blauwe overtrek heeft een vergrijsde kleur waardoor je deze goed kunt combineren met hardere/felle kleuren. Doordat Theo-Bert met drie overtrekken heeft gewerkt, kun je heel leuk mixen en matchen en eindeloos blijven combineren. Nu ligt het blauwe overtrek op het bed, maar wissel deze bijvoorbeeld eens af met de groene variant voor een heel ander, fris effect in je slaapkamer. Voor de touch of colour is het Terra plaid gebruikt, deze past perfect bij de kleuren van de Vintage Cotton. Wil je meer gaan voor een ton sur ton-look? De plaid is ook verkrijgbaar in bijpassend blauw. Ook zijn er leuke sierkussens in de structuur van de plaids verkrijgbaar om zo dezelfde stijl te laten terugkomen. Gebruik voor een wat donkerdere look het overtrek van de Vintage Cotton Donker Groen, ook erg mooi! Omdat deze combinatie wat rustiger is, kun je hier kiezen voor wat uitgesprokenere decoratie zoals een mooi schilderij.

Ben jij nou ook zo enthousiast geworden door al deze stylingtips van Theo-Bert Pot? Kijk dan snel op onze website en shop de look!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*