NIEUW! Soft Cotton badtextiel

WALRA_BT_SOFTCOTTON_SET_ASSORTI_SF_1_LR WALRA_GT_SOFTCOTTON_SET_BLUE_SF_2_LR

De nieuwe Walra badlijn staat voor heerlijk genieten van je dagelijkse zachtheid! Met de extra soft touch – voor een direct zacht gevoel – geniet jij dagelijks van het momentje voor jezelf.

De nieuwe bad collectie is gemaakt van 550 gram/m2 gekamde katoen en voelt nog zachter aan. Hierdoor kun jij elke keer weer opnieuw genieten van de zachtheid van de soft touch. Door de 3x ringspin heeft de baddoek minder kans om op lange termijn te gaan pluizen, ideaal voor in jouw badkamer dus!

De Soft Cotton badlijn bestaat uit alle musthaves, zoals washandjes, gastendoekjes, baddoek, badlakens en een super mooie bijpassende hammamdoek. Daarbij is er ook een leuke badmat  en heerlijk zachte badjas in twee kleuren.

WALRA_BT_SOFTCOTTON_SET_STONE_PS_1 WALRA_BT_SOFTCOTTON_SET_BLUE_PS_1 WALRA_BT_SOFTCOTTON_SET_ANTHRACITE_PS_1

WALRA_BT_SOFTCOTTON_SET_PINK_PS_1 WALRA_BT_SOFTCOTTON_SET_WHITE_PS_1 WALRA_BT_SOFTCOTTON_SET_NAVY_PS_1

De nieuwe badlijn is beschikbaar in de vernieuwende kleuren wit, kiezel, roze, blauw, navy blauw en antraciet. Om de buitengewone uitstraling compleet te maken hebben ze allemaal een leuk katoenen label met de quotes: Just for you, Something special, Enjoy your moment en Love the softness. Deze quotes worden afwisselend geplaatst zodat je een leuke mix & match krijgt.

Benieuwd naar de nieuwe Soft Cotton collectie? Klik dan hier.

 

WALRA_HM_SOFTCOTTON_100X180_ASSORTI_SF_LR WALRA_HM_SOFTCOTTON_100X180_BLUE_DE_1_LR

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*