Gun uw gasten een heerlijk verblijf!

Welkom bij The house of Walra. Sinds 1873 is Walra het topmerk van Nederlandse bodem voor al uw bad- en bedlinnen. Sinds dit jaar hebben we de collectie uitgebreid met prachtige sierkussens en plaids, een heerlijke body & soul-lijn en keuken- en tafellinnen voor een perfect gedekte tafel. Verras uw gasten met onze producten en laat ze genieten van een rustgevende, serene sfeer.

 

Dekbedovertrek Kingston licht grijs - Walra  700320 P Stewart_sfeer

Luxe, authentieke uitstraling 

Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Vooraf wordt het bad- en bedlinnen onderworpen aan een intensieve wastest met hoge kwaliteitseisen. Daardoor garanderen wij een duurzaam en intensief gebruik van onze artikelen. Mocht u toch niet tevreden zijn over onze producten, dan lossen we dit uiteraard met volle aandacht en zeer snel op.

SE serviessfeer web  SE serviessfeer web1

Walra styliste helpt bij uw inrichting

Een stijlvolle, tijdloze sfeer creëren in uw B&B; dat is niet eenvoudig. Weet u niet goed welke stijl het beste past bij uw B&B? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze uit onze collectie. Onze stylistes zijn ervaren en voorzien u graag van advies. Neem contact op met ons door het invullen van het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

hammamdoek-antraciet voorstel_pakket_moederdag_1500x1500

Voordelig uw B&B inrichten?

Wilt u meerdere producten bestellen dan is een offerte op maat wellicht een interessantere optie, vul hiertoe ook onderstaand formulier in.

 

‘Enjoy the comfort of the known and the excitement of the new’!

 

Wij helpen u graag bij het succes van uw B&B!

Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons:

T: +31 (0) 40 238 03 04
E: info@walra.nl

Contactformulier

Bedrijfsnaam *

Voornaam *

Achternaam *

KvK nummer*

Adres

Postcode

Plaats

Telefoon *

E-mail *

Opmerkingen

* = verplicht veld