De trend Plain Boho

Binnen de trend Plain Boho is er aandacht voor rust, eenvoud en een authentiek interieur. Culturele invloeden en een nadruk op de combinatie van binnen-buitenleven is erg kenmerkend. Warme oorden inspireren en er is veel aandacht voor decoratie op de meest elegante wijze. Gevoel van sereniteit, avontuurlijke vakanties en verre oorden geven een happy feeling in het interieur.

Interieur inspiratie voor je slaapkamer

Bij de stijl Plain Boho draait het om esthetische elegantie met veel wit en naturel tinten in combinatie met natuurlijke elementen uit exotische oorden. Haal inspiratie uit Mediterrane landen en gebieden zoals Marokko, Afrika en Spanje, Ibiza. Ruige authentieke materialen zoals tadelakt en ruw hout staan dus zeker centraal in deze nieuwe interieurtrend. Door een combinatie tussen de natuurlijke tinten en authentieke materialen, ontstaat er een rustig en eenvoudig interieur. De boodschap bij deze stijl is dan ook: durf te spelen met authentieke materialen, maar houd het rustiger door gebruik te maken van natuurlijke tinten. Een rustige omgeving, met een decoratieve eyecatcher: een plant, kunst of accessoires.

We hebben nu uitgelegd wat de stijl Plain Boho inhoudt en hoe je dit toe kan passen in je eigen interieur. Hieronder laten we zien welke dekbedovertrekken uit onze collectie goed aansluiten op de trend Plain Boho.

Dekbedovertrek Perfect Paisly

Het dekbedovertrek Perfect Paisly is een combinatie van rust met Mediterrane sferen. Op de voorkant komen de witte en natuurlijke tinten naar voren, door de basic effen kleur. De achterzijde is voorzien van een mooi pailsy patroon. Hier komen de natuurlijke elementen uit exotische oorden mooi in uit. Dit zorgt voor een neutrale look, met een zachte touch.

wit, blauw, dekbedovertrek, dekbed, kussens, slaapkamer, deken, inspiratie, decoratie  wit, blauw, dekbedovertrek, dekbed, slaapkamer, bed, kussens, deken, inspiratie, decoratie

Dekbedovertrek Vintage Club

Het dekbedovertrek Vintage Club is een mooie basic die goed past binnen de stijl Plain Boho door haar naturel zand kleur. Het geeft een rustige uitstraling in jouw slaapkamer. De voorkant is bedrukt met fijne lijntjes zoals een linnen structuur, wat net dat beetje extra geeft. Door deze structuur en de brede zoom rondom de kussenslopen sluit het perfect aan bij de authentieke materialen van de nieuwe interieurtrend.

zand, wit, slaapkamer, bed, dekbedovertrek, inspiratie, decoratie  

Dekbedovertrek Remade Bamboo Grasses

Het dekbedovertrek Remade Bamboo Grasses doet je denken aan de mooie natuur uit de Mediterrane gebieden en landen, zoals Marokko, Afrika en Ibiza. De verfijnde bamboegrassen op de voorkant geven je slaapkamer direct een rustgevende, maar ook authentieke uitstraling. De achterzijde van dit overtrek is uni en heeft een rustige egale kleur. Het dekbedovertrek is ook een stukje duurzamer! Het overtrek is gemaakt van 100% katoen waarvan 70% gerecycled.

geel, dekbed, bamboe, wit, slaapkamer, bed  geel, wit, dekbed, slaapkamer, dekbedovertrek, inspiratie

Dekbedovertrek Boho Stitches Cognac

Het dekbedovertrek Boho Stitches Cognac is double face en heeft een Bohemian getekend ruitmotief op de voorzijde die perfect past bij de stijl Plain Boho. De achterkant is uni in dezelfde kleur als het ruitmotief wat zorgt voor een rustgevend effect. De cognackleur geeft het dekbedovertrek een touch van exotische oorden.

cognac, wit, dekbed, dekbedovertrek, slaapkamer, bed  dekbed, dekbedovertrek, slaapkamer, cognac, wit, kussens, deken

Dekbedovertrek Lively Love

Het dekbedovertrek Lively Love heeft de quote ‘Laugh, Live, Love’ waardoor dit het dekbedovertrek esthetisch elegant maakt. Deze quote is over de gehele breedte zichtbaar op een witte ondergrond. Ook de kussenslopen zijn voorzien van het woord ‘Love’. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt.

wit, tekst, quote, love, lively, slaapkamer, dekbed, dekbedovertrek, slaapkamer, bed, dekbedovertrek, dekbed, kussens, wit, quote, zwart, boho

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*