Trend Paris Chic

Het gevoel dat je je in een luxe hotel bevindt? Dat is waar de trend ‘Paris Chic’ voor zorgt, maar dan lekker bij jou thuis! Elk dekbedovertrek uit deze trend heeft een luxe en rustgevende uitstraling die ervoor zorgt dat jij je helemaal op je gemak voelt. Het dessin van elk dekbedovertrek is eenvoudig en de kleuren zijn neutraal en contrasterend. Met deze fijne combinatie haal jij de hotelkamersfeer naar jouw eigen slaapkamer.

 

De dekbedovertrekken uit de trend Paris Chic

 

De dekbedovertrekken die bij deze trend horen zijn: Basic & Tough wit, Bamboo Branches en More Dashes.

 

De Basic & Tough is een uni overtrek maar is double faced door de twee verschillende stoffen. De voorzijde is seersucker en de achterzijde renforce. Dit zorgt voor een mooi contrast en een rustige uitstraling. Seersucker is dé perfecte zomerstof omdat de stof heerlijk luchtig is. De geribbelde structuur van het dekbedovertrek geeft je bed een casual, maar toch chique look.

 

Bamboo Branches is bedrukt met donkerblauwe bamboebladeren op een rustige, witte achtergrond. Door het crispy katoen van dit dekbedovertrek blijft je bed lang aanvoelen alsof het net opgemaakt is.

 

Het dekbedovertrek More Dashes heeft een abstracte streepjesprint. Deze print bestaat uit witte, verticale streepjes op een antracieten achtergrond. De achterzijde van dit dekbedovertrek is lichter van kleur en bedrukt met boogjes.

 

 

 

 

Hoe style je een dekbedovertrek uit de trend Paris Chic?

 

Omdat de dekbedovertrekken uit deze trend passen bij het interieur van een luxe hotel, hebben we onze stylingtips daarop aangesloten. Maar met welke accessoires creëer je nou dat echte hotelgevoel?

Wat goed past bij de trend Paris Chic is een strakke inrichting van de slaapkamer. Ga voor mooie, grote accessoires, zoals een grote spiegel of een fluwelen stoel in de hoek van de kamer. Door de neutrale kleuren van de dekbedovertrekken, zijn ze makkelijk te combineren. Wel is het van belang om in een neutraal pallet te blijven.

Andere accessoires die je toe kunt voegen zijn plaids en sierkussens. Leg bijvoorbeeld een fluwelen plaid over het bed heen. Het plaid ‘Velvet Touch’ is hier een mooi voorbeeld van. Ook met sierkussens zorg je ervoor dat jouw bed een rijkere uitstraling heeft. Voeg er gerust meerdere toe en wees zeker niet te bescheiden!

 

Veel stylingplezier!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*