Trend Franse Rivièra

Trend Franse Rivièra

 

De trend Franse Rivièra staat helemaal in het teken van de zomer. De dekbedovertrekken uit deze trend passen helemaal bij het strand, de zee, een strak blauwe lucht en de warme zon. De kleuren blauw, zacht groen en aqua komen vaak terug en de frisse dessins laten jou volledig tot rust komen. Je krijgt het gevoel dat je op een zonnige vakantie bent in Zuid-Frankrijk. Laat je inspireren door deze zomerse trend!

 

De dekbedovertrekken uit de trend Franse Rivièra

 

De dekbedovertrekken die je bij deze trend terug ziet zijn: Remade Painted Stripes, Romantic Leaves, Remade Nautic Stripes, Simple Leaves en Smile with Love.

 

Strepen zijn altijd een goed idee en passen helemaal in de trend Franse Rivièra. Ze nemen je even mee terug naar de heerlijke zomerse kust en laten jou tot rust komen. Het dekbedovertrek Remade Nautic Stripes heeft een handgetekend streepdessin en krijgt daardoor een speelse uitstraling. Dat geeft een casual look en staat prachtig in iedere slaapkamer. Dit overtrek is verkrijgbaar in 2 prachtige kleuren: blauw en zand.

 

Het dekbedovertrek Remade Painted Stripes heeft een iets bredere streep en een witte basis. Dit geeft een frisse uitstraling en zal jouw slaapkamer complimenteren. Ook deze is verkrijgbaar in twee kleuren: lichtblauw en donkerblauw.

 

   

 

 

Het dekbedovertrek Romantic Leaves is geïnspireerd op de kunst van Henri Matisse. De abstract getekende bloemen worden omgeven door een aquablauwe kleur. Blauw staat bekend om zijn rustgevende effect en is dus erg aangenaam in je slaapkamer. Dit dekbedovertrek geeft je dat romantische zomergevoel waardoor jij heerlijk weg kunt dromen.

 

   

 

 

Naast Romantic Leaves is ook het overtrek Simple Leaves geïnspireerd op de kunst van Henri Matisse. Dit overtrek is bedrukt met abstracte bladeren en de achterzijde van het dekbedovertrek heeft een rustgevende blauwe kleur. De uni achterzijde zorgt voor een rustgevend effect. Dit dekbedovertrek komt in prachtige natuurlijke tinten die jouw slaapkamer helemaal af zullen maken. Naast de blauwe variant is hij ook verkrijgbaar in groen.

 

     

 

 

Het overtrek Smile with Love kun je associëren met een strakke blauwe lucht of speelse wolken. Op de voorzijde staat de inspirerende tekst: ‘Start the day with Love and a smile’. Deze quote geeft dit overtrek een speels tintje en zorgt ervoor dat jij iedere ochtend vrolijk je bed uit stapt.

 

   

 

 

Hoe style je een dekbedovertrek uit de trend Franse Rivièra

 

Als je de trend Franse Rivièra toe wilt passen in de slaapkamer, ga je voor een nonchalante zomerse look. Met de volgende accessoires kun je jouw dekbedovertrek uit deze trend stylen:

 

Als eerste rieten en houten accenten, denk hierbij aan een mooie rieten stoel of een spiegel met een rieten omranding. Hiermee geef je de slaapkamer in een handomdraai een zomerse uitstraling.

 

Ook een houten trap is een mooi item dat bij deze trend past. Hier kun je wat stijlvolle doeken overheen hangen, zoals een fouta of hamamdoek. Daarnaast zijn ook zomerse planten een mooie aanvulling op deze trend, denk hierbij aan een bijvoorbeeld een bananenplant of een palm.

 

   

Veel stylingplezier!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*