Trend Colors of Nature: aardetinten

Trend ‘Colors of Nature’: warme aardetinten

 

Breng de kleuren van de natuur naar binnen met verschillende warme aardetinten. Deze kleuren geven jouw slaapkamer een warme en rustgevende uitstraling. Zeker in de slaapkamer heb jij hier baat bij. Er is namelijk niks belangrijkers dan een goede nachtrust. Kleuren waar je aan kunt denken bij deze trend zijn: honing mosterd, cognac, terra en zand. Deze kleuren zijn onder anderen terug te zien in het dekbedovertrek ‘Vintage Cotton Honey Mustard‘ en ‘Spots & Dots Cognac‘.

 

 

Hoe kun je aardetinten stylen?

Met deze aardetinten maak jij van jouw slaapkamer een knus plekje. De ruimte krijgt gelijk een warme uitstraling met een dekbedovertrek in aardetint, maar hoe en waarmee kun je deze tinten stylen?

 

Aardetinten zijn goed te combineren met andere aardetinten, maar ook met andere kleuren! De kleuren zwart en wit zijn altijd mooi om een balans te creëren. Daarnaast zijn de kleuren goud en koper erg bijzonder bij een aardetint dekbedovertrek. Denk hierbij aan decoratie zoals een gouden/koperen lamp of kaarshouders. It’s all in the details!

 

Dekbedovertrek geel    Dekbedovertrek

 

 

Een element wat ook erg goed matcht met aardetinten is hout. Heb je een houten vloer? Dan zal een dekbedovertrek in  een warme aardetint prachtig staan in jouw slaapkamer. Heb je geen houten vloer, dan kun je ook kleinere houten details toevoegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten krukje of een sfeervol nachtkastje.

 

Dekbedovertrek geel

 

Combineren met sierkussens en plaids 

Onze dekbedovertrekken zijn ook mooi te combineren met sierkussens en plaids. Zoals al eerder benoemd kun je met zwart een balans creëren. Hierdoor zal het plaid ‘Velvet Touch Antraciet‘ een mooie aanvulling zijn. Verder hebben wij ook aardetint kleurige sierkussens in de collectie. Neem als voorbeeld ‘Casual Linen Zand’ of ‘Casual Linen Okergeel’. Deze kussens zijn prachtig in combinatie met een aardekleurig dekbedovertrek.

 

Plaid zwart    Sierkussen geel

 

Botanische prints

Naast kleuren kunnen ook prints jouw slaapkamer een natuurlijke uitstraling geven. Het dekbedovertrek ‘Leaves & Trees Cognac’ is voorzien van een botanische print, waardoor jij je ‘s nachts helemaal door de natuur waant. Op de afbeelding zie je verschillende aardetinten bij elkaar terug komen. De kleur zand op de muur in combinatie met cognac in het dekbedovertrek zorgen voor een warm ogende ruimte.

 

Dekbedovertrek

 

Veel stylingplezier!

 

 

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*