Trend Color of Nature: groentinten

Trend ‘Color of Nature’: groentinten

 

Onder de trend ‘color of nature’ vallen niet alleen aardetinten, maar ook groentinten. Groen is al jaren lang een erg populaire kleur op het gebied van interieur en je ziet het dus ook bij een dekbedovertrek terug. De kleur groen toevoegen aan je interieur kan een positieve werking hebben op je gemoedstoestand. Zo kan groen kalmerend, maar ook opwekkend werken.

In ons assortiment hebben wij verschillende dekbedovertrekken met groentinten. Denk hierbij aan het dekbedovertrek ‘Leaves & Trees Olijfgroen’, ‘Vintage Cotton Donker Groen’, ‘Leave it Celadon’ en ‘Spots & Dots Donkergroen‘.

 

Dekbedovertrek groen     Dekbedovertrek groen

 

 

Welke kleur groen past het beste bij mijn slaapkamer?

Bij de keuze welke kleur groen het best bij jouw slaapkamer past, kun je kijken naar de natuurlijke lichtinval. Als er weinig natuurlijke lichtinval in jouw slaapkamer aanwezig is, dan kun je beter kiezen voor een lichtgroen dekbedovertrek. Is er veel natuurlijke lichtinval? Dan kan een donkergroen dekbedovertrek prachtig zijn omdat de kleur dan goed zichtbaar is.

 

Dekbedovertrek groen    

 

 

Hoe kun je groentinten stylen?

Groentinten gaan erg goed samen met houten accenten of andere groentinten. Ga bijvoorbeeld voor een houten bankje als nachtkastje en zet een mooie kamerplant in de hoek van je kamer. Je bed kun je decoreren met sierkussens en plaids. Combineer bijvoorbeeld het plaid ‘Velvet Touch Groen’ met het dekbedovertrek ‘Vintage Cotton Donker Groen’. Dit plaid heeft een donkergroene voorkant met een fluwelen afwerking. De achterkant is lichtgroen, wat mooi afsteekt met de donkergroene kleur van het dekbedovertrek. Een andere mooie combinatie is het dekbedovertrek ‘Leave it Celadon’ met het sierkussen ‘Velvet Touch Groen’.

 

Sierkussen groen

 

Ook de kleuren terra of roze gaan heel goed samen met groentinten. Zo zie je bij de Vintage Cotton Donker Groen dat het dekbedovertrek gestyled is met lichtroze sierkussen en accessoires. Je kunt bijvoorbeeld de sierkussens ‘Pretty Messy‘ en ‘Pretty Feston‘ toevoegen. Roze en groen zijn een erg mooie combinatie. Bij de Spots & Dots Donker Groen is juist te zien dat terra ook erg goed matcht met groen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bloempotten en kleine vaasjes. Het is aan jou!

 

Dekbedovertrek groen   Dekbedovertrek groen

 

Veel styling plezier!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*