Tips tegen Blue Monday

Tips tegen Blue Monday

 

Blue Monday, ook wel deprimaandag genoemd, valt dit jaar op maandag 17 januari. Ook dit jaar gaan we ons best doen om het voor jou toch zo behaaglijk mogelijk te maken. We beseffen ons dat de koude, donkere dagen er nog lang niet op zitten en voelen ons misschien wat minder lekker in ons vel. Daarom zetten wij een paar tips op een rijtje om van deze dag toch wat moois te maken!

 

Verwen jezelf met een warm bad

Laat vandaag het bad vollopen en ontspan. Het is tijd om jezelf even heerlijk in de watten te leggen. Steek wat kaarsjes aan en schenk een lekker glas wijn in. En dan is het nu tijd om te genieten.
Na een poosje in bad gelegen te hebben, kan je ook je huid goed verzorgen. Droog jezelf af met heerlijk zacht badgoed, zoals de Soft Cotton lijn. Wil je graag een steentje bijdragen en het milieu? Ga dan voor de Remade Cotton lijn van Walra. Smeer daarna je huid heerlijk in met een huidolie of bodylotion voor een extra zacht effect!

 

 

Denk na over een vakantie

Heb jij nog een heerlijke vakantie op de planning staan, stippel dan deze helemaal uit om alvast in de stemming te komen. Want voorpret is het aller leukste van een vakantie! Ook al heb je nog niets gepland staan, ga dan eens opzoek naar een heerlijke bestemming, dromen kan geen kwaad!  Het lijkt nu nog ver weg, maar zodra er meer duidelijkheid is omtrent de corona situatie heb jij jouw hele plan al klaar liggen en is het ook makkelijker om te boeken.

 

Zet je favoriete film of serie aan

Zet op Blue Monday een leuke feel good movie of serie aan en zwijmel hierbij weg. Vergeet daarnaast ook niet dat je het jezelf zo comfortabel mogelijk moet maken. Kruip lekker op de bank met een heerlijk warm plaid. Buiten is het namelijk koud en we kunnen wel wat warmte gebruiken! Het Velvet Touch plaid houdt jou heerlijk warm terwijl jij weg zwijmelt tijdens jouw favoriete film.
En dat kopje chocolademelk met slagroom mag vandaag ook best!

 

 

Bak iets lekkers

Door iets lekkers te bakken maak jij niet alleen van jouw Blue Monday een Happy Monday, maar ook van die van je gezin of huisgenoot. Bak bijvoorbeeld eens een heerlijke appeltaart of een bananenbrood, een van onze favorieten en ook nog eens verantwoord! Alleen de geur die je huis vult is al heerlijk! Wie wordt daar nou niet vrolijk van?

 

Namens Walra wensen we je een fijne Blue Monday!

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*