Tips tegen Blue Monday

 

Blue Monday, ook wel deprimaandag, valt dit jaar op 18 januari. Deze dag staat bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. We beseffen ons dat de koude, donkere dagen er nog lang niet op zitten en voelen ons misschien wat minder lekker in ons vel. Wij geven je 4 tips om deze dag vrolijk door te komen!

 

Verwen jezelf met een warm bad

Laat vandaag het bad vollopen en ontspan. Het is tijd om jezelf even heerlijk in de watten te leggen. Steek wat kaarsjes aan en schenk een lekker glas wijn in. Na een poosje in bad gelegen te hebben, kan je ook je huid goed verzorgen. Droog jezelf af met heerlijk zacht badgoed, zoals de Soft Cotton lijn of de Remade lijn van Walra. Daarna kan je je huid insmeren met een huidolie of bodylotion.

 

handdoeken     hamamdoek

 

Denk na over een vakantie

Mensen worden er altijd vrolijk van om iets te hebben om naar uit te kijken. Een voorbeeld hiervan is een vakantie. Pak pen en papier erbij en schijf op waar je heen zou willen en wat je allemaal zou willen doen. Het lijkt nu nog ver weg, maar zodra er meer duidelijkheid is omtrent de corona situatie heb jij jouw hele plan al klaar liggen en is het ook makkelijker om te boeken.

 

Zet je favoriete film of serie aan

Zet op Blue Monday een leuke feel good movie of serie aan. Daarnaast is het belangrijk om jezelf comfortabel te maken. Kruip hiervoor de bank op met een heerlijk warm plaid. Buiten is het namelijk koud en we kunnen wel wat warmte gebruiken! Het Velvet Touch plaid houdt jou heerlijk warm terwijl jij weg zwijmelt tijdens jouw favoriete film.

 

plaid groen

 

Bak iets lekkers

Door iets lekkers te bakken maak jij niet alleen van jouw Blue Monday een Happy Monday, maar ook van die van je gezin of huisgenoot. Bak bijvoorbeeld eens een heerlijke appeltaart of brownies. Wie wordt daar nou niet vrolijk van?

 

Namens Walra wensen we je een fijne Blue Monday!