Throw kindness around like confetti

Throw kindness around like confetti

 

Om te vieren dan onze nieuwe najaarscollectie dekbedovertrekken online staat, krijg je van ons nu een gratis duurzame tas cadeau (t.w.v. €14,95) bij besteding vanaf €75,-. Zoek snel jouw favoriete items bij elkaar in onze webshop want op=op!

Wat maakt deze tas zo uniek?

De Kindness Washable Paper tas is gemaakt van uitwasbaar papier. Toch lijkt het materiaal op leer en behoudt de tas zijn vorm. Je kunt hem dus gemakkelijk hergebruiken en hij is bovendien op een duurzame manier geproduceerd.

shopping bag

Shop onze nieuwe najaarscollectie dekbedovertrekken

De actie geldt voor de gehele Walra collectie, inclusief alle dekbedovertrekken uit de nieuwe Walra najaarscollectie. Kies bijvoorbeeld voor een trendy dekbedovertrek om jouw slaapkamer weer een geheel nieuwe look te geven. Ga voor een hippe leopard print of kies juist voor de beauty of simplicity trend met onze vintage cotton dekbedovertrekken, verkrijgbaar in 5 kleuren.

Ben je toe aan een nieuwe set handdoeken? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor sustainable softness en voor een heerlijk zachte handdoek uit onze nieuwe gerecyclede collectie kiezen.

De voorraad tassen is beperkt dus zorg dat je snel jouw favoriete Walra producten uitzoekt in onze webshop! De tas wordt automatisch toegevoegd aan je winkelwagenoverzicht wanneer je voor meer dan €75,- aan Walra producten besteld.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*