Stylingstips voor jouw slaapkamer

Stylingstips voor jouw slaapkamer

We geven je graag wat leuke styling tips voor jouw eigen slaapkamer. Lees en laat je inspireren!

 

Back to basic

Een wit met antraciet dekbedovertrek zoals de Silver Spots en Dots & Doodles zijn beide al eye catchers op zich. Maar je kunt  ze heel trendy combineren met planten, marmer, hout tinten en grijs/zwarte elementen. De natuurtinten zoals het groen van de planten en het hout geeft een mooi en rustgevend contrast. Het zwart geef een stoere touch.

  

 

Stripe Along

Een dessin wat niet uit de mode raakt, de Stripe Along dekbedovertrek. Je houdt het mooi en trendy door te combineren met accessoires in de kleur turkoois. Een kleur die geassocieerd wordt met ontspanning en rust. Iets wat we zeker zoeken in de slaapkamer!

 

 

Lichte tinten

Kom heerlijk tot rust in je slaapkamer met de Golden Canvas of Dots & Doodles Celadon. Ze zijn makkelijk te combineren met elementen in lichten kleuren en hout. Voeg bijvoorbeeld pampas pluimen of accessoires van riet toe. Zo creëer je een rustige en vredige omgeving om heerlijk te kunnen slapen.

 

 

Gebruik één kleur in verschillende tinten

Wil je rust creëren, probeer het eens bij één kleur te houden. Oftewel ton su ton, het straalt rust en klasse uit. Kies je favoriete kleur en je kunt aan de slag. Wit is altijd goed maar je kunt natuurlijk ook voor blauw of beige tinten kiezen in jouw dekbedovertrek zoals bij de Soft Structure blauw of The New Vintage.

 

 

Complementaire kleuren

Laat het terra of groene dessin echt tot zijn recht komen door deze te combineren met complementaire kleuren. Het zorgt voor een trendy look van jouw slaapkamer en zal zorgen dat het een echte eye catcher wordt. Gebruik in de rest van je slaapkamer rustige tinten zodat het niet te druk wordt.

 

 

Veel styling plezier!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*