Reglement Facebook WIN-Actie – Wellness met overnachting

Jouw momentje van rust

 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door Walra, een onderdeel van Vespo B.V, gevestigd Adriaan Mulderweg 4-10 in 5657 EM Eindhoven en staat uitsluitend open voor alle natuurlijke personen ouder dan 18 jaar die op het Nederlands of Belgisch grondgebied wonen .
 2. De wedstrijd is op geen enkele manier gesponsord, bekrachtigd, beheerd door, of geassocieerd met Facebook. Met betrekking tot deze wedstrijd kan Facebook op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld, voor zover wettelijk mogelijk, door de deelnemers.
 3. De wedstrijd loopt van 2 juni 2017 tem 14 juni 2017, 16.00u via de Facebookpagina, Instagram, nieuwsbrief en blog van Walra.
 4. Personeelsleden (werknemers en zelfstandigen) van Vespo B.V., alsook de gezinsleden van deze personen, mogen niet aan deze wedstrijd deelnemen. Ook de personeelsleden (werknemers en zelfstandigen) van de andere deelnemende bedrijven die meewerken aan de organisatie van deze wedstrijd, alsook de gezinsleden van deze personen, mogen niet aan deze wedstrijd deelnemen.
 5. De deelnemers delen de foto , liken de Walra Facebookpagina en antwoorden op de wedstrijdvraag ‘Wie verdient het om met jou mee te gaan?’ die we posten op de Facebook van Walra. Daarnaast schrijven de deelnemers zich in voor de Walra inspiratie nieuwsbrief.
 6. De winnaar zal worden verkozen in functie van de originaliteit van hun reactie en of ze de Walra Facebook pagina geliked hebben, het bericht gedeeld hebben op hun persoonlijke tijdlijn overzicht en een persoon getagd hebben waarmee zij wel een weekend wellness met overnachting verdienen en waarom. Daarnaast moeten ze zich ook inschrijven voor de Walra nieuwsbrief als ze op de hoogte willen gehouden worden.
 7. Elke speler kan gedurende de wedstrijd slechts eenmaal deelnemen.
 8. Er zal één winnaar gekozen. De winnaar op 14 juni ontvangt een Wellness met overnachting en eten in het Landschot in Hoogeloon. De winnaar mag de ‘getagde’ persoon in het campagne bericht mee laten genieten van het Arrangement ‘Zalige Vrije dag’ http://www.gasterijlandschot.nl/arrangementen.html Periode overeen te komen, de uiterlijke uitvoeringsdatum is voor 14/11/2017. Arrangement ‘Zalige Vrije Vrijdag’ bij Gasterij en natuurspa Landschot in Hoogeloon voor 2 personen. •ontvangst tussen 12.30 en 13.30 uur op een vrijdag. •NatuurSpa arrangement ‘Genieten van het Seizoen’ Opwarmen bij het speltbrood , Ontgiften met het kruidige Alpenhooi , Een ontslakkende behandeling met verzegelde klei , Dompelen in de biologische zwemvijver, Zachtjes stomen tussen de geurige dennentakken , Warme maaltijd, In slaap wiegen op de dondolo, Een voedende pakking voor een frisse, zachte huid, Hapjes en drankjes tussendoor , Badjas, slippers en handdoeken zijn inbegrepen •Overnachten in een Gasterijkamer •Ontbijt met streekproducten.

De toekenning van deze prijs kan in geen geval worden betwist.

 1. Na de keuze van winnaar brengt de communicatieafdeling de winnaar in contact met Gasterij en Natuurspa Landschot. Walra ontlast zich van alle verantwoordelijkheden die zich afspelen binnen de Gasterij en Natuurspa Landschot.
 2. De jury wordt samengesteld uit de leden van de marketingafdeling van Walra. De winnaar zal worden verwittigd via Facebook en zal de prijs ontvangen in praktisch overleg met de Walra communicatie afdeling.
 3. De prijzen zijn niet discussieerbaar, overdraagbaar of inruilbaar tegen speciën of andere voordelen in natura.
 4. Eventuele berichten zonder verband met de wedstrijd kunnen door Walra worden verwijderd.
 5. Walra behandelt gegevens als vertrouwelijke informatie en zal ze nooit doorgeven aan derden. Zij zullen enkel worden gebruikt voor het verloop van deze actie en om u op de hoogte te houden van eventuele voordelen, promoties en acties van Walra. De winnaars van deze wedstrijd gaan akkoord dat een afbeelding of foto van hun door Walra kan worden gebruikt in publicitair materiaal, zowel online als offline. Walra behoudt zich het recht voor de actie of zijn verloop te wijzigen indien onvoorziene omstandigheden of omstandigheden onafhankelijk van haar wil dit rechtvaardigen. Zij kan niet aansprakelijk gesteld worden indien, ingevolge omstandigheden buiten haar wil om, de wedstrijd zou moeten worden onderbroken, uitgesteld of geannuleerd of indien bepaalde modaliteiten van deze wedstrijd zouden dienen te worden gewijzigd.
 6. In geval van misbruiken, misleiding, bedrog of indien de omstandigheden dit vereisen, behoudt Walra zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer(s) zonder meer van deelname aan de wedstrijd uit te sluiten. Walra is niet verantwoordelijk voor storingen, pannes of andere onvoorziene problemen die uitgaan van een internetverbinding of derden.
 7. Deelneming aan deze wedstrijd impliceert de onvoorwaardelijke aanvaarding van dit reglement. Geen enkele betwisting hieromtrent wordt in overweging genomen. Elke klacht in verband met deze campagne moet schriftelijk verstuurd worden binnen de 7 werkdagen volgend op het einde van de wedstrijdperiode, naar de maatschappelijke zetel van Walra. Er zullen geen klachten mondeling of telefonisch worden behandeld. Laattijdige of niet schriftelijk ingediende klachten zullen niet in aanmerking worden genomen.
 8. Dit reglement is onderworpen aan het Nederlands recht. De rechtbanken zijn als enige bevoegd voor alle geschillen met betrekking tot de toepassing ervan.
 9. Indien een wettelijke of structurele wijziging, een geval van overmacht of elke verandering buiten de wil van Walra de voortzetting of het evenwicht van dit programma verhindert of de wezenlijke onderdelen ervan wijzigt, wordt Walra ontlast van iedere verbintenis.

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*