Nieuwe kleuren badgoed Soft Cotton & Remade Cotton!

Toe aan kleur in jouw badkamer? Met de nieuwe kleuren van de Soft Cotton en Remade Cotton lijn geef jij jouw badkamer een boost! In totaal voegen we 6 nieuwe kleuren toe, die eindeloos te combineren zijn.

Soft Cotton

De Soft Cotton lijn van Walra staat voor heerlijk genieten van dagelijkse zachtheid! Met de extra soft touch – voor een direct zacht gevoel – wordt je dagelijks verwend met een momentje voor jezelf. En dit fijne moment wordt uitgebreid met maar liefst vier nieuwe kleuren!

Maisgeel

Geef een zomers gevoel aan je badkamer met de nieuwe kleur maisgeel. De zonnige kleur straalt warmte en energie uit zodat jij in de ochtend opgewekt wakker wordt. De lichte vergrijzing die door de kleur zit, zorgt voor een rustgevend effect en hierdoor zal de kleur nooit vervelen. Combineer de kleur met indigo en je badkamer krijgt een frisse boost!

   

Legergroen

Een all-time favorite is de kleur legergroen. Groen vertegenwoordigt de natuur wat zorgt voor harmonie en tevredenheid in een ruimte. In de interieurwereld is het een graag geziene kleur en daarom is hij ook al jaren erg populair. Tijd om deze toe te voegen aan de collectie. Een donkere kleur is goed te combineren met een lichte frisse kleur zoals wit of kiezel.

   

Terra

De kleur terra is een opkomende trendkleur in het interieur die je nu veel terug ziet. De aardse kleur geeft een warme mediterrane sfeer en brengt jouw badkamer tot leven. Je kunt er voor kiezen om deze te combineren met een frisse kleur zoals wit maar blijf je liever in de aardetinten dan zijn kiezel of taupe ook een hele goede keuze.

   

Indigo

Tot slot indigo, een mooie blauw tint. Het is een tijdloze en stoere kleur die steeds vaker in het interieur voorkomt. Blauw is de kleur van water en de hemel, dit straalt rust uit en heeft daarom een kalmerend effect in de slaap -of badkamer. Om het geheel wat frisser te maken, kun je het combineren met een witte kleur. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ton sur ton te combineren, met één van de andere kleuren blauw.

   

Remade Cotton

Met de Remade Cotton lijn van Walra geniet je van optimale zachtheid zoals je die gewend bent, maar dan nog een tikkeltje duurzamer. Ook hier voegen we twee kleuren toe aan de collectie; cognac en donkergroen! Combineer deze met elkaar of met de andere kleuren uit de Remade Cotton lijn.

Groen

De kleur groen is een mooie toevoeging aan je badkamer. Het geeft warmte en straalt energie uit. De kleur is ook nog eens goed te combineren met andere kleuren waardoor het bijna in iedere badkamer tot zijn recht komt.

   

Cognac

Cognac kan jouw badkamer een stoere uitstraling geven terwijl hij tegelijkertijd ook warmte uitstraalt. De kleur is goed te combineren met donkere kleuren maar een lichte kleur als wit of kiezel zal ook niet misstaan.

    

Voor een unieke uitstraling in jouw badkamer is het leuk om de kleuren te combineren met elkaar. Zo is de combinatie indigo met maisgeel misschien niet waar je gelijk aan zou denken, maar prachtig wanneer je de combi daadwerkelijk ziet. Kleuren als terra en cognac zijn ook goede matches. Vergeet vooral niet dat de mogelijkheden eindeloos zijn door te combineren met de bestaande Soft Cotton en Remade Cotton collectie. Zo blijft jouw badkamer uniek en tijdloos!

Ben je nog op zoek naar tips en weetjes over onze handdoeken? Lees dan eens deze blog!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*