Nieuwe collectie keukentextiel!

De collectie van Walra keukentextiel is aangevuld met nieuwe artikelen. Van schorten tot ovenwanten en keukendoeken, we hebben het allemaal. Dus wil jij stijl en kwaliteit in jouw keuken? Lees dan snel verder, want in deze blog stellen we je voor aan onze gloednieuwe keukenproducten.

 

Schorten, pannenlappen en ovenwanten 
Laten we beginnen met de nieuwe keukenschorten van Walra. Deze zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg stijlvol! De schorten zijn voorzien van een superhandig opberg vak en een verstelbaar hals koord, hierdoor kun jij hem afstellen naar dé perfecte maat. Ook is het schort afgewerkt met een stonewash finish wat zorgt voor een echte vintage look. Kies voor een kleur die het mooist staat bij jouw keukeninterieur.

Ook is de keukencollectie uitgebreid met pannenlappen. De lappen zijn van goede kwaliteit en zijn ideaal om hete pannen mee op te pakken omdat ze de juiste dikte hebben. Ook zijn ze voorzien van een stijlvolle ruitstructuur en hebben ze een superhandige lus, hierdoor kun je ze handig en netjes ophangen. De pannenlappen komen in setjes van twee in drie verschillende kleuren.

De ovenwanten van Walra zijn niet te missen bij het koken en bakken van jouw favoriete gerechten. Deze zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit en hebben de perfecte dikte om hete voorwerpen uit de oven te halen of van het fornuis te pakken. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn om je te verbranden met deze ovenwanten! Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende neutrale kleuren waardoor er voor iedere keuken wel één passend is.

De keukenschorten, pannenlappen en ovenwanten zijn verkrijgbaar in de kleuren: off black, jeans blauw of legergroen. 

 

  

 

Keuken, thee- en vaatdoeken
Maak jouw aanrecht of eettafel in een handomdraai weer helemaal schoon met Dry with Cubes vaatdoeken van Walra. Ze nemen veel vocht op en zijn daarom ideaal te gebruiken in de keuken. De doeken zijn voorzien van een unieke wafelstructuur en hebben een stijlvol wit ruiten patroon.

 

 

Naast vaatdoeken zijn er ook verschillende nieuwe theedoeken toegevoegd aan het keukentextiel van Walra. De theedoek Dry with Leaves bijvoorbeeld, deze heeft een witte stempelafdruk van abstracte bladeren. Ook de theedoek Dry with Stripes is toegevoegd, deze heeft een lijnenpatroon wat de theedoek erg tijdloos maakt. De doek Dry with Happiness is bedrukt met een streepmotief en heeft in het midden de quote ‘Happiness is Homemade’. En last but not least: Dry with Blocks. Deze theedoek heeft een wit ruitenpatroon, wat de doek erg stijlvol maakt.

De theedoeken hebben een goed absorberend vermogen en zijn na het afdrogen van de vaat in een handomdraai weer helemaal droog! Daarnaast zijn de theedoeken van hoogwaardige kwaliteit, ze zijn namelijk geweven in een twilltechniek waardoor ze superstevig zijn!

 

 

 
De keukendoeken kunnen natuurlijk niet achterblijven in dit rijtje, daarom heeft Walra verschillende nieuwe keukendoeken toegevoegd zodat je handen in een handomdraai weer helemaal droog zijn! 😉

Als eerste Dry with Cubes Uni met een unieke wafelstructuur en Dry with Cubes met een wit ruitenpatroon als extra toevoeging, deze keukendoeken zijn perfect om je mee af te drogen en hebben een goed absorberend vermogen. Ook zijn ze na een wasbeurt weer supersnel droog en zijn ze van hoogwaardige kwaliteit. Ze gaan dus lekker lang mee, ideaal! Ook zijn ze voorzien van een superhandige lus zodat je ze bij de rest van je keukentextiel op kunt hangen.

Alle keuken, thee- en vaatdoeken zijn verkrijgbaar in de kleuren: off black, jeans blauw en leger groen. 

 

 

Laat het koken, bakken en afwassen maar beginnen!

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*