Nieuw: Soft Cotton Popcorn!

Geef jouw badkamer een trendy look met de nieuwe Soft Cotton Popcorn lijn! Deze nieuwe badgoed lijn is van hoogwaardige luxe kwaliteit en heeft een unieke uitstraling. Het unieke uiterlijk komt door de speelse ‘popcorn-weving’ in het badgoed. 

     

Soft Cotton Popcorn

De Soft Cotton Popcorn lijn is een badgoed-lijn van hoogwaardige kwaliteit met een luxe uitstraling. De ‘popcorn-weving’ geeft deze nieuwe lijn een uniek karakter. Deze weving bestaat uit kleine lusjes in het badgoed die zorgen voor een moderne stijl waardoor jouw badkamer wordt omgetoverd tot een plek om te ontspannen. Naast deze luxe uitstraling is het badgoed ook nog eens heerlijk zacht en sneldrogend.

     

Pluspunten

De handdoeken, badlakens, gastendoekjes en washandjes uit de Popcorn collectie hebben de heerlijke zachtheid zoals je die van Walra gewend bent. Het badgoed is van een sterke en zware kwaliteit (550 g/m2) gemaakt waardoor je een heerlijk luxe gevoel krijgt. De producten hebben een stoere bies en zijn voorzien van een handige lus om de handdoeken en washandjes gemakkelijk aan op te hangen. De handdoeken, badlakens en gastendoekjes zijn ook allemaal voorzien van de inspirerende quote Smile, Sparkle & Shine om jou vol energie de dag te laten beginnen of lekker ontspannen naar bed te laten gaan.

   

Stylen en combineren

De collectie is beschikbaar is verschillende kleuren: Antraciet, Terra, Wit, Blauw, Geel en Groen. De keuze is reuze waardoor je de handdoeken goed kunt combineren met elkaar of met onze andere collecties! Denk bijvoorbeeld eens aan de kleurencombi geel en blauw. Het laat je badkamer er fris uitzien en geeft je een vrolijk gevoel. Terra en groen geven wat meer warmte waardoor jouw badkamer een rustige look krijgt. Wit en Antraciet zorgen voor een echt spa gevoel, en wie wil dat nou niet?

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

*Deze korting is niet te combineren met afgeprijsde items.
Toestemming*