Nieuw! De Walra Original collectie

De Walra Original collectie is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop!

Walra heeft een bijzonder rijke historie. Al sinds 1873 zorgen we voor een zeldzame zachtheid in vele huishoudens. Vroeger spaarde men een hele uitzet van Walra bij elkaar. De Walra adviseuses brachten persoonlijk de collectie bij de mensen thuis. De adviseuse kwam langs bij de moeder van de ‘aanstaande bruid’ met een koffer vol Walra die persoonlijk het linnen voor het aanstaande echtpaar uitzocht. Walra Original is een eerbetoon aan deze unieke, kwalitatieve uitstraling van vroeger. Een exclusieve lijn met een luxueuze afwerking en uitzonderlijke details. Smaakvol en tijdloos. Een klasse apart. Vanaf nu zijn de Walra Original producten te vinden op walra.com. Deze fraaie producten zijn uniek en zorgen voor de net wat luxere uitstraling in huis. Benieuwd welke artikelen dit zijn? Hieronder zie je het overzicht.

Drukwerk

Natural Linen

Puur in zijn puurste vorm met deze combinatie van linnen en percal. Een prachtige naturel look met dit overtrek en omhuld worden door het heerlijk zachte en soepel percal. Soms heb je niet meer nodig. In wit en naturel linnen kleur.

Kwaliteit: voorkant 100% linnen | achterkant 100% percal katoen

Bekijk de Natural Linen hier.

WALRAORIGINAL_DC_NATURALLINEN_240X240_LINEN_SF_1WALRAORIGINAL_DC_NATURALLINEN_240X240_LINEN_DE_3

New Day

Rise and shine, a new day has come. Hello New Day! Heerlijk wakker worden in een frisse witte kamer en een overtrek wat je toespreekt. In fris wit.

Kwaliteit: 100% percal katoen, soepel, zacht en voelt als een tweede huid

Bekijk de New Day hier.

WALRAORIGINAL_DC_NEWDAY_240X240_WHITE_SF_1WALRAORIGINAL_DC_NEWDAY_240X240_WHITE_DE_1

Morning Sun

De ochtend breekt aan en de zon komt op. Met de eerste zonnestralen van de dag ziet de natuur er op zijn mooist uit. Wit met kleurenmix van roze, groen, blauw etc. Een regenboog aan kleuren. Afgewerkt met piping voor net dat extra.

Kwaliteit: 100% katoen satijn – smooth softness. Hoe zacht kan satijn zijn? Dat is wat je voelt als je het satijn van Walra Original aanraakt. De overtreffende trap van zacht en soepel, met een fraaie glans.

Bekijk de Morning Sun hier.

WALRAORIGINAL_DC_MORNINGSUN_240X240_WHITE_SF_2WALRAORIGINAL_DC_MORNINGSUN_240X240_WHITE_DE_3

De kwaliteit die Walra Original biedt, mag niet ontbreken in jouw huis.

Bestel nu de Walra Original artikelen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*