Hoe vul je een relaxdag in?

Hoe vul je een relaxdagje in?

 

Af en toe wat me-time inplannen is erg belangrijk. We leven in een wereld vol met verantwoordelijkheden en soms kan dat gaan voelen alsof je helemaal niks meer voor jezelf doet. Gun jezelf zo nu en dan wat tijd voor jezelf, je verdient het! In dit blog staan een aantal invullingen en tips voor een heerlijke relax dag. Je zult je weer helemaal jezelf voelen.

 

Lees een boek

Wie regelmatig leest, ervaart minder stress. Door te lezen word je namelijk meegevoerd door de personages in het verhaal en vergeet je jouw eigen zorgen voor een tijdje. Probeer te kiezen voor een fysiek boek, in plaats van een e-boek op een smartphone of tablet. Staren naar een verlicht scherm is namelijk vermoeiend voor je ogen en hersenen. Dit sluit ook aan op de volgende tip.

 

Badjas wit

 

Ga offline

En hiermee bedoelen we; leg je telefoon voor een aantal uur aan de kant. Op deze manier krijg je even geen prikkels  van je smartphone en dat zorgt voor ontspanning. Ook zorgt het ervoor dat je beter slaapt. Zo word jij de volgende dag weer helemaal uitgerust wakker.

 

Een spa-momentje in jouw eigen badkamer

Voor een spa-momentje laat je het bad vol lopen en gooi je er wat van je favoriete badschuim bij. Als je geen bad hebt is dat niet erg, een warme douche doet ook wonderen! Tijdens dat je in bad zit of onder de douche staat kan je je huid scrubben met een bodyscrub. Dit zorgt ervoor dat je huid heerlijk zacht aan zal voelen. Droog je vervolgens af met extra zacht badgoed. De Soft Cotton lijn van Walra is van een rijke kwaliteit die jouw huid goed verzorgt.

 

Natuurlijk wil je niet gelijk je strakke spijkerbroek weer aan. Wikkel jezelf daarom in een warme badjas, zoals de Home Robe van Walra. Deze badjas wil jij de rest van de dag niet meer uit doen, zo zacht is hij!

 

Handdoeken

 

Ga een blokje om

Ga de natuur in! Hoe lang en in welk tempo je loopt maakt helemaal niet uit. Niet alleen fysiek heeft wandelen een hoop voordelen, maar ook mentaal. Wandelen zorgt namelijk voor de aanmaak van het gelukshormoon. Deze stof verminderd stress en geeft je een euforisch gevoel. Dus, trek je wandelschoenen aan en ga even een stukje wandelen.

 

Veel relaxplezier!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*