Hoe organiseer je thuis een ontspannende spa dag?

Hoe organiseer je thuis een ontspannende spa-dag?

 

 

In deze tijd is het belangrijk dat we goed aan onszelf blijven denken. Je hebt het druk met je dagelijkse taken en je hebt niet veel om naar uit te kijken op het moment. Daarom is het belangrijk dat je af en toe even een momentje voor jezelf pakt en jezelf even goed in de watten legt. Plan deze dag in voor jezelf en kom helemaal tot rust. Je zult je weer helemaal opgeladen voelen!

 

 

Hoe creëer je thuis dat spa gevoel?

 

Stap 1: Voorbereiding

Een spa dag hoeft helemaal niet lang te duren. Kijk zelf wat het beste voor jou uit komt. Eén uur is al genoeg! Zorg in ieder geval dat je in de tijd die je hiervoor neemt je telefoon weg legt, zodat je deze prikkels even niet binnen krijgt. Zorg ervoor dat de badkamer heerlijk ruikt door middel van bijvoorbeeld een geurkaars en zet alvast je favoriete huidolie klaar. Tip: een huidolie met lavendel draagt bij aan het verminderen van stressvolle gevoelens.

 

     

 

Stap 2: Een warm bad of warme douche

Je zult vast denken dat je een bad nodig hebt om volledig te ontspannen, maar niets is minder waar! Ook met een heerlijk warme douche kom jij tot jezelf. Geef je lichaam over aan het warme water en laat de spanning uit je spier glijden. Door jezelf na het douchen of badderen af te spoelen met koud water, kun je jouw immuunsysteem ook nog eens een goede boost geven. Dit hoeft natuurlijk niet, maar je zult je hierna wel een stuk fitter voelen.

 

 

     

 

Stap 3: Wikkel jezelf in zacht badgoed

Droog jezelf vervolgens af met onze Soft Cotton handdoeken en wikkel je daarna in een heerlijk warme badjas. Home Robe Wit en Home Robe Antraciet zijn hier perfect voor! Deze badjassen zijn van een hoge hotelkwaliteit en zorgen ervoor dat jij lekker warm blijft. Je kunt hier lekker de hele dag in rond blijven lopen als jij dat wilt.

 

     

 

Stap 4: Lekker onderuit

Daarna is het tijd om even onderuit te gaan liggen. Dit kan op bed zijn, onder een van onze fijne dekbedovertrekken, maar dat kan ook op de bank. Zoek vooral een rustig plekje op, kruip onder een heerlijk zacht plaid en zet een lekker warme kop thee voor jezelf. Breng nog een voedend gezichtsmasker aan of pak er een boek bij waar jij heerlijk in kunt verdwalen.

 

     

 

Op deze manier zal jij je weer helemaal ontspannen en opgeladen voelen. Gun jezelf zo’n momentje minimaal één keer per maand. Ben zacht voor jezelf, je verdient het!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*