Hello Spring!

Eindelijk… Lente! De dagen worden langer, lentebloesems komen uit, de eerste terrasjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan….

Je huis kan weer volledig opgefrist worden! Niet alleen je keuken en huiskamer, maar ook je bad- en slaapkamer zijn wel eens toe aan een restyling! Creëer een fris voorjaarsgevoel en…

Make your home, a happy zone!

 

Walra_TW_SET_SF_28_LRWalra_TW_SET_SF_29_LR

Het voorjaar is het ideale moment om je familie of vrienden uit te nodigen voor een gezellige lunch. Klik hier om het mooie tijdloze servies te bekijken en doe inspiratie op.

Walra_TT_Rosemary-Thyme_50x70_SET_white_SF_1_LRWalra_TW_SET_SF_25_LR

Walra heeft ook hoogwaardig kwalitatief tafel- en keukenlinnen in hun collectie. Deze nieuwe theedoeken Rosemary en Thyme, zijn een plaatje in uw keuken. De uitstraling is modern en tijdloos tegelijk, daarnaast is het erg goede kwaliteit.

Walra_DC_Happiness_2p_white_SF_1

Een nieuw seizoen? Een nieuw dekbedovertrek! Met het veranderen van je overtrek, krijgt je slaapkamer in één keer een volledige upgrade!

4-sierkussens

Ook met sierkussens geef je jouw interieur meteen een andere look. Mix & match er op los en speel met verschillende structuren.

Walra_BT_500g_SET_pink_SF_1_LR

Om je badkamer een frissere look te geven, is het leuk om je huidige handdoeken te combineren met deze roze kwalitatieve 500 gr handdoeken. Je badkamer fleurt er meteen van op!

Walra_BS_SF_SET_MULTI_08_LR

Niet alleen je huis, maar ook jijzelf verdient extra verzorging met de start van het voorjaar. Scrubs, voedende crèmes en andere Walra body & soul producten zorgen ervoor dat jouw lichaam er weer tegenaan kan! Neem jouw momentje van rust…

En… geniet van ieder moment!

Wil je meer inspiratie op doen?
Volg ons dan op Facebook, Instagram en Pinterest.

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*