Goede voornemens 2021

Goede voornemens 2021

 

Het is altijd goed om jezelf te verbeteren en de beste versie van jezelf te worden. Maar wat is nou de beste tijd om daarmee te beginnen? Exact, aan het begin van een nieuw jaar. Met deze 5 goede voornemens geef jij 2021 een frisse start!

 

1. Meer bewegen

 

Veel van jullie zullen hem op het lijstje hebben staan; meer bewegen. Dit kan op heel veel verschillende manieren. Ga bijvoorbeeld een rondje lopen in je werkpauze, alleen of met een collega, vriendin of huisgenoot. Hierdoor ben je ook even weg uit de werksfeer, waardoor jij je weer beter kunt concentreren na je pauze. Daarnaast kun bijvoorbeeld ook wat vaker de fiets pakken wanneer je maar een paar boodschappen nodig hebt.

 

2. Meer oog voor duurzaamheid

 

Duurzaamheid is iets waar je je misschien al mee bezig houdt. Bijvoorbeeld door het afval te scheiden of iets minder lang onder de douche te staan. Iets anders wat je kan doen is investeren in duurzame producten. Denk bijvoorbeeld aan onze Walra remade lijn. Deze gerecyclede badgoedlijn bestaat voor 70% uit gerecycled katoen en voor 30% uit virgin (nieuw) katoen. Met de productie van deze badgoedlijn wordt enorm veel water, CO2 uitstoot en energie bespaard ten opzichte van een nieuwe geproduceerde baddoek.

 

Handdoekken duurzaam    handdoeken duurzaam

 

3. Minder tijd online doorbrengen

 

Het is oké om even niet ‘aan’ te staan. Sterker nog, het is goed voor je om je even niet met de online wereld bezig te houden. Te veel online zijn zorgt namelijk voor stress en dat jij je niet goed kan focussen op jouw taken. Spreek hiervoor tijden af dat je niet op je telefoon kijkt. Laat bijvoorbeeld het eerste uur dat je wakker wordt je telefoon nog even liggen. Maar leg hem bijvoorbeeld ook weg na 22:00 en vervang social media voor een goed boek.

 

 

 

4. Een beter slaapritme creëren

 

Iets wat heel belangrijk is, is slaap. Als je te weinig slaapt zul je je ongelukkiger en ongezonder voelen. Genoeg rust is een van de belangrijkste bouwstenen van je immuunsysteem. Probeer dus per nacht 7 á 8 uur te slapen. Spreek hiervoor tijden af met jezelf dat je ’s avonds naar bed gaat en probeer ook de zelfde tijd aan te houden dat je opstaat. Om de kwaliteit van je slaap te bevorderen is fijn beddengoed van belang. We hebben een groot aanbod aan heerlijk zacht beddengoed.

 

Dekbedovertrek wit  

 

 

5. Meer uit je comfortzone stappen

 

En als laatste: stap wat vaker uit je comfortzone! Doe meer dingen die je eng vindt. Dit is de manier om jezelf te laten groeien als persoon. Altijd al een reis in je eentje willen maken? Ga ervoor! Of misschien heb je altijd al willen skydiven, maar hielden je angsten je tegen. Nu is het moment om het te doen.

 

De beste wensen van Team Walra

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*