Gezien op tv – Walra x Albert Heijn

Walra en Albert Heijn slaan de handen ineen! Samen hebben we een mooie collectie van hamamdoeken, kinderponcho’s en badgoed samengesteld. Van 27 juni t/m 4 september 2022 kun je sparen voor de bekende zachtheid van Walra bij jouw Albert Heijn. De handdoeken, washandjes, hamamdoeken en poncho’s zijn van de Walra Remade Cotton lijn. Dit wil zeggen dat ze 70% gerecycled katoen bevatten en 30% nieuw katoen!

Sparen

Van 27 juni t/m 4 september 2022 spaar je jouw nieuwe collectie badgoed bij elkaar bij jouw eigen Albert Heijn filiaal. Spaar je via de app of toch liever via een spaarkaart? Hoe dan ook moet je 8 zegels hebben om 1 kaart vol te krijgen. Bij iedere €10,- aan boodschappen krijg je een handdoekzegel, dus je kaart is in no-time vol! Heb je je zegels bij elkaar gespaard, dan kun je met een bijbetaling vanaf  €1,49 jouw handdoek, washandje of hamamdoek kopen. Let op: voor de poncho’s heb je geen spaarkaart nodig, deze kun je aanschaffen voor €9,99.

Collectie

Het badgoed heeft een zachte structuur en heeft een fijne elegante boord. De handdoeken zijn voorzien van een handige ophanglus om ze op te hangen. De collectie die je kunt sparen bestaat uit 5 kleuren: off white, blauw, mint, koraal en antraciet. De kleuren zijn divers zodat er voor ieder wat wils is. Kies je voor een rustige kleur in je badkamer, of ben je van de gewaagdere kleuren? Als je niet kunt kiezen, kun je altijd nog mixen en matchen! In de Walra x Albert Heijn collectie zitten genoeg kleuren zodat er altijd één voor jou bij zit. 

De producten zijn verkrijgbaar in diverse maten: set van 2 washandjes 16 x 21 cm, handdoek 50 x 100 cm en badlaken 70 x 140 cm. 

walra, badkamer, handdoeken, washand washand, walra, badkamer

Naast het fijne badgoed, kun je bij Albert Heijn ook sparen voor mooie Remade hamamdoeken. Met een afmeting van 90 x 180 cm zijn het de perfecte doeken om mee te nemen naar het strand, het zwembad of naar de sauna. De doek is er ook in een XXL formaat (200 x 200 cm) waardoor hij ook ideaal is om in de picknickmand te stoppen zodat je er lekker op kunt eten of kunt zitten in het park of op het strand. Ze zijn verkrijgbaar in drie mooie kleuren: blauw, groen en koraal.  

badhandoek, walra, badkamer

Zoals gezegd hebben we ook aan de kleintjes gedacht! In samenwerking met Albert Heijn zijn schattige poncho’s ontworpen die fijn zijn om je kind aan te trekken na het zwemmen of lekker mee af te drogen na het badderen. Ze zijn verkrijgbaar in de varianten konijn, beer en dino. De poncho’s hebben lieve oortjes of stoere stekels, zijn superzacht en zijn gemaakt van 100% katoen, waarvan 70% gerecycled! 

Heb je jouw spaarkaart vol en je badgoed in huis gehaald? Dan is het tijd voor gebruik! Tips over hoe je je nieuwe handdoeken het beste kunt wassen, lees je hier.

Gerecycled

Bij Walra denken we aan onze toekomst en die van onze kinderen. Zo worden er materialen hergebruikt waardoor er tijdens productie veel water, CO2 uitstoot en energie bespaard wordt. Een badlaken 70×140 bespaart bijvoorbeeld 2.629 liter water, 1.19 CO₂ (KG) en 4.77 kWh ten opzichte van een nieuw geproduceerd badlaken. Dat is te vergelijken met 22 keer een badkuip vullen of 471 keer een telefoon opladen. Naast dat het badgoed hartstikke duurzaam is, is het ook nog super zacht en absorbeert het goed. Bij Walra noemen we dit Sustainable Softness. Je neemt niet alleen nu een momentje voor jezelf, maar ook voor de volgende generatie.

walra, washand, handdoek, badkamer    walra, washand, badkamer

Om te zorgen voor de vertrouwde Walra kwaliteit, bestaat het badgoed uit een blend van gerecycled en nieuw katoen. Wanneer we alleen gerecycled katoen zouden gebruiken, zijn de vezels te kort om de juiste sterkte te behalen voor het badgoed. Door deze korte gerecycled vezels te mengen met langere, nieuwe vezels, ontstaat er garen waarmee we de vertrouwde Walra kwaliteit kunnen waarborgen en je lang kunt genieten van je badgoed.

Naast dat we producten recyclen, hebben we ook aan de verpakking gedacht. De etiketten aan de producten bevatten gerecycled katoen, hebben we het plastic zo veel mogelijk gereduceerd en gebruiken we tijdens het transport dozen van gerecycled karton. Je kunt dus zonder twijfel sparen voor je nieuwe badgoed bij Albert Heijn.

Keurmerken en certificeringen

Omdat er tijdens de productie van ons badgoed materialen worden hergebruikt en we daardoor veel besparen, willen we bij Walra wel graag weten hoeveel precies. We hebben hiervoor de Nederlandse partij REMOkey ingeschakeld. Door de QR code op jouw product te scannen, zie je meteen wat zij zoal hebben berekend. Meer informatie over REMOkey vind je hier.

handdoek terra walra badkamer walra, handdoek, badkamer

Verder zijn alle Remade Cotton producten Oeko-tex en GRS gecertificeerd. Oeko-tex staat ervoor garant dat de producten geen schadelijke stoffen bevatten. En de GRS norm is bedoeld om het gerecyclede materiaal in producten (zowel eindproducten als tussenstadia) te controleren. Als je bij Albert Heijn gaat sparen voor dit mooie badgoed, geniet je van heerlijke zachtheid en draag je ook een steentje bij aan onze aarde! Wil je meer weten over onze certificeringen? Kijk dan hier.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*