Een weekendje in de wereld van Walra

Walra - Welness actie - LoRes_-51

 

Marianne Christina en Marjolein hebben een tijdje geleden mee gedaan aan een Facebook actie van Walra. Zij waren de uitverkorenen voor een heerlijk weekendje wellness bij Gasterij & Natuurspa Landschot in Hoogeloon. Moeder en dochter genoten van alle rust in een slaapkamer helemaal ingericht met zachte Walra producten. Tijdens het genieten van alle rust, kwamen wij van Walra, hen heeeeeeeeeeeeeeel even storen met een paar vraagjes…

 

Vertel eens wat meer over jezelf, wie zijn jullie?

Moeder
Ik ben Marianne Christina en kom uit Katwijk aan Zee. Ik ben 46 jaar oud en moeder van drie kinderen. Een dochter Marjolein van 19 jaar ,een zoon Jaap van 18 jaar ,en een zoon Harmen van 15 jaar oud. Van beroep ben ik huisvrouw. Omdat mijn man Harmen op een bagger vaart en 6 weken weg en 6 weken thuis is, hebben we er voor gekozen dat ik bij de kinderen thuis bleef. Nu de kinderen groter zijn, gaan ze meer hun eigen weg. Dat maakt ook weer wat tijd voor mezelf. Meer tijd om te sporten en te wandelen. Ik ga ook graag met Marjolein winkelen. Heerlijk om met z’n tweeën de winkels af te struinen. Ook sporten we meestal samen. We gaan ook vaak wandelen, soms gaat mijn man ook gezellig mee. Heerlijk tot rust komen in de duinen.

Dochter
Mijn naam is Marjolein en ik ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding Maatschappelijk Verzorgende en werk binnen het Raamwerk locatie Zeehos in de gehandicaptenzorg in Katwijk. Ik ben nu begonnen met het tweede leerjaar. De doelgroep waarmee ik werk is soms zwaar, maar wel leuk werk! Mijn hobby’s zijn winkelen en wandelen. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om schoonheidsproducten uit te proberen, zoals bv. wenkbrauwen verven of verzorgende maskers smeren. Ik heb al 4,5 een relatie met Corné en ik ben nog steeds dolgelukkig met hem!

 

Walra - Welness actie - LoRes_-9 

Walra - Welness actie - LoRes_-5

 

Wat vond je van het wellness weekend bij Gasterij & Natuurspa Landschot?

Moeder
Het wellness weekend was hemels! Ik kan het iedereen aanraden! Je komt meteen tot rust. Bij ons is er altijd wel wat te doen thuis en dan vergeet je vaak een rustmoment voor je zelf te pakken, zeker als moeder zijnde. Toen ik er net was, moest ik even wennen. Alles zo heerlijk rustig. Na een paar behandelingen waren we helemaal loom en mijn hoofd was helemaal leeg. De omgeving is betoverend! Doordat je zelf zo rustig bent, hoor je de vogeltjes fluiten en de blaadjes waaien. Thuis sla je daar meestal geen acht op, omdat je het dan te druk hebt. Ik vond de bedden ook heerlijk slapen. De kamer was zo rustig, geen tv, geen prikkels, niks,… heerlijk! Je houdt dat rustige gevoel in je hoofd.

Dochter
Ik heb heerlijk geslapen! Wij wonen zelf in Katwijk aan Zee en daar is het altijd druk en zie je veel toeristen. Toen ik bij Gasterij & Natuurspa Landschot aankwam moest ik wel even wennen. Het was zo rustig! Je hoorde de vogeltjes fluiten, zoveel rust waren wij niet gewend. Het wellness weekend was heel ontspannen!

 

Walra - Welness actie - LoRes_-4

 

Wat vond je de fijnste behandeling in de Natuurspa?

Moeder
De kleibehandeling en de stoomsauna met dennengeuren waren geweldig. Maar ook de warmtestoelen waar een oven stond en waarin heerlijk spelt brood werd gebakken was subliem. Door de geur en warmte werd je helemaal rustig. Maar eigenlijk kan ik niet zo goed kiezen… want ik vond alles heerlijk! We werden ook door Gerrie en Jan in de watten gelegd met heerlijk eten en drinken en een súper lekker ontbijt, met heerlijk verse producten. Eigenlijk hebben we van alles genoten.

Dochter
De fijnste behandeling vond ik de modderdouche. Mijn moeder en ik gingen tegenover elkaar zitten in de douche en toen mochten wij 5 verschillende kleuren modder op ons lichaam smeren. Je moest op elke lichaamsdeel een andere kleur smeren. Ik wilde altijd al een keer mijn lichaam met modder insmeren.

 

Walra - Welness actie - LoRes_-12

Walra - Welness actie - LoRes_-23

 

Wat is jouw ultieme momentje van rust / genot in het dagelijkse leven?

Moeder
Mijn moment van rust is ‘s avonds na het eten. Ik probeer dan niks meer te doen in huis.  We gaan ook regelmatig sporten, Marjolein en ik. Soms verkiezen we om samen door de duinen te wandelen. In de zomer kan je ook bramen plukken. Ik vind het heerlijk om in de avond samen met mijn man te gaan plukken. Bij ons achter het huis staan heel veel struiken. Het grappige is, ik lust het zelf niet, dus geef het weg aan anderen en maak er dan jam en sap van. Dus voor mij is het echt voor de rust om me heen. Even geen prikkels. Mijn man vindt het ook leuk om te doen. De kinderen liggen altijd in een deuk en zeggen dan; daar gaan ze weer met hun emmer.

Dochter
Als ik in de duinen wandel, dan zet ik een lekker muziekje op en kom ik helemaal tot rust.

 

Walra - Welness actie - LoRes_-25

Walra - Welness actie - LoRes_-24

 

 

Wat is je favoriete Walra artikel?

Moeder en Dochter zijn het unaniem eens
Ons favoriete product van Walra is badjas Mila, heerlijk! Hij voelt super zacht aan en hij zit comfortabel.
Thuis gebruiken wij ook altijd de handdoeken van Walra. Ze blijven prachtig van kleur en zijn gewoon heerlijk om je mee af te drogen.

 

Walra - Welness actie - LoRes_-58

 

Wat maakt jouw dochter uniek?

Moeder
Marjolein is een echt doorzetter, daar ben ik heel trots op. Als ze ergens voor gaat, dan maakt ze het ook af. Ze werkt nu met gehandicapten bij het Raamwerk en vindt dit super leuk. Ze geeft mij vaak ook een zetje als ik geen zin heb om te sporten. Dan zegt ze hup we gaan dat is goed voor je, dus door haar blijf ik ook sporten. Wij gaan vaak samen winkelen dat vinden we erg leuk. Ook vind ik het fijn dat Marjolein altijd naar me toe komt als ze raad wil of het moeilijk heeft. Ik zeg altijd; overal is een oplossing voor.

Het grappige is, toen Marjolein klein was botste het nog wel eens. Maar nu ze ouder is, zijn wij twee handen op één buik. Ik vind het erg leuk dat ik een dochter heb waar ik goed mee op kan schieten. Marjolein is van kleins af aan al een meisje met een sterke eigen wil en is altijd een doorzetter geweest. Ze is erg behulpzaam en helpt me als het nodig is met klusjes in het huis. Je probeert kinderen als je ze opvoedt goede dingen mee te geven. Ik vind normen en waarden erg belangrijk. Nu ze ouder is, zie je dat terug in bv. het respect dat Marjolein heeft voor oudere mensen. Dat maakt me trots.

 

Wat maakt jouw moeder uniek?

Dochter
Mijn moeder en ik zijn twee handen op één buik. Soms vragen ze wel eens of de navelstreng wel is door geknipt, want wij doen altijd veel dingen samen zoals winkelen, lunchen, wandelen en heel veel kletsen. Ook staat mijn moeder voor iedereen klaar en daarom is zij zo uniek.

 

Walra - Welness actie - LoRes_-38

 

Walra - Welness actie - LoRes_-43

Walra - Welness actie - LoRes_-48

Walra - Welness actie - LoRes_-55

 

Ben je enthousiast geworden en wil je ook genieten van de rust en ontspanning tijdens een weekendje wellness bij Gasterij & Natuurspa Landschot in Hoogeloon?
Bekijk hun website en boek hier.

Wil je de zachtheid van de Walra producten ervaren? Kijk rustig even rond op onze webshop.

Houd zeker onze Facebook en Instagram pagina in de gaten! Er komen nog veel leuke win-acties aan!

 

Liefs,

Het Walra team.

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*