De tijd van gourmetten, uitgebreid dineren, heerlijke films en muziek is weer aangebroken!

Nog heel even en dan is het weer zo ver… Kerst. Onder het genot van een drankje, een hapje en de échte kerstklassiekers geniet je deze dagen van het samenzijn met je familie en vrienden.

shutterstock_504269839

Heb je nog geen idee wat je wilt koken tijdens het kerstdiner of wil je eens wat anders naast de klassieke gourmetgerechten? Dan raden wij je aan om zeker te blijven lezen. Wij hebben namelijk een aantal heerlijke (kerst)recepten gevonden waar je direct een schitterende maaltijd mee op tafel zet.

Let’s have diner!

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Wijntje erbij? Hierboven vind je een aantal wijntips, maar drink vooral wat je zelf lekker vindt. Liever een alcoholvrij of alcoholarm wijntje? Kies bijvoorbeeld voor een Eisberg Cabernet Sauvignon of Eisberg Sauvignon Blanc (minder dan 0,05%).

Nagerecht

SE-serviessfeer-kerst-4_LR SE-serviessfeer-kerst-5_LR

Gourmetten

Zet jouw favoriete kerstplaat op vol volume en start met de voorbereidingen van het kerstdiner, want met deze heerlijke gerechten geef jij een hele nieuwe twist aan gourmetten.

shutterstock_365582603
“Dinner is better when we eat together”

Perfecte kersttafel

Laat je creativiteit spreken en verras je familie en vrienden met een mooi gedekte kersttafel. Het Walra servies helpt je hier graag een handje bij. Het stijlvolle en tijdloze servies (wit) is namelijk perfect om te combineren met jouw eigen kerstservies!

Maar niet alleen ons servies maakt jouw kersttafel extra sfeervol, want of je nu iets zoekt voor het kerstontbijt, de kerstlunch of het kerstdiner, Walra biedt wel iets dat bij jou past. Ook zo benieuwd? Kijk dan snel op onze website https://www.walra.nl/ en vergeet zeker het kopje Koken & Tafelen niet.

SE serviessfeer kerst-2_LR

Wij wensen jullie alvast heerlijke en gezellige dagen met je familie en vrienden toe. Eet smakelijk en proost!

Liefs,
Walra

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*