De nieuwe trend Floral Bouquet

Als je aan de lente denkt, denk je aan bloemen. En bloemen passen helemaal bij de trend Floral Bouquet. Bloemen in het interieur geven kleur aan een ruimte, dus de slaapkamer kan in een handomdraai worden opgefleurd. Het beste aan deze trend: Bloemen maken een mens blij, dus een overtrek met bloemen zorgt voor vrolijkheid in de slaapkamer! Daarnaast is het een mooi statement voor in jouw kamer; een opgemaakt bed met een bloemenprint springt er namelijk direct uit. 

De trend Floral Bouquet

Walra heeft dit jaar weer prachtige dessins in dit fleurige thema toegevoegd aan de collectie. Sommige van deze overtrekken worden gekenmerkt door hun romantische retro uitstraling. Maar wat wil ‘romantisch retro’ zeggen? Het romantische aspect wordt gekoppeld aan de diverse bloemen die een gevoel van romantiek geven aan de stijl. Retro wil hierbij zeggen; stijlen van vroeger die zijn verwerkt in een nieuw uiterlijk. Dat deze nieuwe stijl ouderwets doet aanvoelen is niet waar, het is juist helemaal hip! De welbekende ‘flower power’ stijl is in deze nieuwe trend gecombineerd met zachte kleuren en lieve pasteltinten. Dit geeft een gevoel van vroeger, maar wél met een moderne twist! Ga jij deze fleurige floral trend ook toepassen in jouw inrichting?

Ben je benieuwd geworden naar welke dekbedovertrekken er nou bij deze vrolijke trend horen? Lees dan snel verder en dan leggen we het je uit!

Red Roses

Het overtrek Red Roses is er een met een échte vintage look. De zachte, rode kleur van de rozen wordt gecombineerd met een lichtblauwe achtergrond. Er kan ook gekozen worden voor een crème kleurige achtergrond. Het overtrek heeft subtiele strepen aan de achterzijde wat ervoor zorgt dat het overtrek een speelse uitstaling krijgt. Een kleurrijk, maar bescheiden overtrek.

Dots & Flowers

Getekende bloemen in de kleuren antraciet, cognac en lichtgrijs bedekken dit mooie Dots & Flowers overtrek. De gehele achterzijde van het overtrek heeft zwarte stipjes waardoor sierlijk en speels bij elkaar worden gebracht en het geheel in balans is. Op deze manier kun je de looks van jouw slaapkamer veranderen wanneer je maar wilt!

Dreamy Dots

Geïnspireerd op de Liberty Style, de Dreamy Dots is een frisse toevoeging aan je slaapkamer. Het lichtblauwe overtrek heeft speelse witte stippen en een bloemenpatroon. Dit geeft een stoere touch aan het geheel. De achterkant is in dezelfde lichtblauwe kleur en heeft lieve, kleine stipjes. Dit maakt dat jouw kamer een levendige look krijgt.

Favorite Flowers

Voor de liefhebbers is er ook een ietwat donkerdere variant in deze bloemenstijl voor in de slaapkamer. De grote, witte bloemen op het overtrek Favorite Flowers worden gecombineerd met een jade én donkerblauwe achtergrondkleur. De achterkant heeft namelijk hetzelfde kleurpallet, maar dan omgedraaid! Zo kun je blijven combineren en stylen en heb je steeds een andere look.

Little Daisies

Een dekbedovertrek met daarop tientalle, kleine madeliefjes. De retro look van het overtrek Little Daisies krijgt haar eigen draai door de poederkleurige achtergrond. Dit overtrek met bloemetjespatroon is er een om frisheid en liefde naar de slaapkamer te brengen, wie wil dat nou niet?

Crossed Flowers

Een dekbedovertrek met mogelijkheden. De Crossed Flowers heeft een mooie blauwe kant met licht beige bloemen erop. Het geeft een fijne rust aan je slaapkamer en straalt klasse uit. Als je hem omdraait krijgt je een mooie witte kant met lieve, subtiele bloemetjes erop. Hierdoor krijgt je slaapkamer een romantische look en feel.

 

Ben je benieuwd naar onze andere mooie dekbedovertrekken? Kijk dan eens hier.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*