De nieuwe trend Coastal Living

De zomer is begonnen! De tijd waarin het lekker warm is buiten en het ‘s avonds steeds langer licht blijft. De zon zorgt ervoor dat jij je weer opgeladen voelt en energie krijgt, super fijn! Als je na die heerlijke dag buiten je bed gaat opzoeken, wil je natuurlijk in dezelfde sferen blijven. Daarom komt Walra met een nieuwe trend die dat zomerse gevoel vasthoudt tot in de slaapkamer; Coastal Living.

De trend Coastal Living

Deze trend is geïnspireerd op het fijne zee- en strandleven. Kom helemaal in de zomerse sferen met de dekbedovertrekken uit de Coastal Living trend. Door met verschillende kleuren blauw en (zee)groen te werken, creëer je een tijdloze en relaxte sfeer. Enkele accentkleuren die je terug zal vinden in de overtrekken zijn zand, terra en cognac. Omdat de trend zich perfect leent voor strand taferelen in de slaapkamer, is het leuk om het geheel af te stylen met veel rieten accessoires. Jeans kleding of accessoires passen ook goed in deze sfeer en maken het wat stoerder.

Ben je benieuwd naar welke overtrekken er bij deze zomerse trend horen? Lees snel verder!

Favorite Flowers

Het dekbedovertrek Favorite Flowers heeft een mooie blauwe achtergrond waar witte bloemen en groene takjes op staan. De achterkant is precies omgekeerd zodat je kan afwisselen met de dessins. De kleuren van het overtrek passen goed bij de trend en het geheel is af te stylen met een leuk rieten kleed op de grond en wat plukbloemen.

walra, dekbedovertrek, blauw, bloemenWalra, dekbedovertrek, blauw, bloemen

Lively Love

Het witte dekbedovertrek Lively Love zorgt voor een frisse look in jouw slaapkamer. Met de quote ‘Laugh, Live, Love’ word jij er iedere dag aan herinnert dat je lief moet hebben. Omdat het zo’n fijn, fris en basic overtrek is, kun je er veel kanten mee op qua styling. Zet een leuke rieten stoel neer en met een rieten kamerscherm maak je de sfeer helemaal compleet.

dekbedovertrek wit, lively love, walra, slaapkamerdekbedovertrek wit, lively love, walra, slaapkamer

Crossed Flowers

Breng romantiek naar de slaapkamer met het dekbedovertrek Crossed Flowers. De licht beige bloemen op de rustige blauwe achtergrond zorgen voor kalmte in de slaapkamer. Het overtrek is mooi te combineren met witte, houten elementen. Voeg een paar pampas pluimen toe voor wat extra aankleding en je hebt een prachtige strand kamer!

Happy Wake Up

Het overtrek Happy Wake Up helpt jou eraan herinneren dat je moet doen waar je vrolijk van wordt. De frisse witte kleur in combinatie met de blauwe strepen op de achterkant en op de kussens geeft een speels effect en past helemaal bij de trend. Combineer met een leuke rieten poef of een fijne stoel.

dekbedovertrek wit, happy wake up, walra, slaapkamerdekbedovertrek wit, happy wake up, walra, slaapkamer

Classic Stripe Cognac en Blauw

Denk je aan strand, dan denk je aan brede strepen en zomerse kleuren. Dat is precies wat de Classic Stripe uitstraalt. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in de mooie accentkleur van deze trend; cognac. Ook in het blauw is het overtrek alles wat je ervan verwacht! Deze kleur laat je helemaal aan de kust denken. De achterkant heeft dunne streepjes wat het één geheel maakt.

dekbedovertrek wit, classic stripe, blauw, walra, slaapkamer dekbedovertrek wit, classic stripe, geel, walra, slaapkamer

Blurred Feelings Jade en Zand

De handgetekende strepen van het dekbedovertrek Blurred Feelings zorgt voor een speelse uitstraling in jouw slaapkamer. Door de lichte baan aan de bovenkant geeft het ook een bepaalde rust. Style het overtrek met leuke houten details zoals een leuk tafeltje of een rieten lampenkap. Gekleurde pluimen passen er ook goed bij. Dit overtrek is verkrijgbaar in verschillende zomerse tinten.

dekbedovertrek wit, blurred feelings jade, walra, slaapkamer dekbedovertrek wit, blurred feelings jade, walra, slaapkamer, zand

Ben je benieuwd naar onze andere mooie overtrekken? Kijk dan snel hier!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*