Walra CINEMOM

CINEMOM, hét perfecte Moederdag cadeau!

Walra bestaat dit jaar 150 jaar, een erg bijzonder jaar. Ter ere van dit bestaan organiseren we op Moederdag de Walra CINEMOM. In 150 heerlijke comfy spots, 150 minuten quality time met 150 moeder en dochters. Een heerlijk avondje film kijken in een openlucht cinema bij Hermitage Amsterdam. 

CINEMOM

Wij vinden, en jij natuurlijk ook, dat jouw moeder het verdient om een keer echt in de watten gelegd te worden en de tijd te nemen voor elkaar. Daarom organiseert Walra ter ere van het 150 jarig jubileum een gratis openlucht cinema!

Je moeder, daar geef je om

Vroeger spaarde bijna elke Nederlandse moeder een complete uitzet van Walra bij elkaar, waarmee zij hun kinderen voorzagen van goede producten wanneer ze uit huis gingen. Met de CINEMOM willen we voor jou, onze trouwe fan, een mogelijkheid creëren om dit speciale gevoel te beleven samen met jouw dierbare. Op de prachtige locatie van Hermitage Amsterdam worden 150 heerlijke bedden in Walra stijl geplaatst waar jij samen met jouw dierbare kunt genieten van 150 minuten beleving. Een onvergetelijke avond voor jullie twee, want je moeder.. daar geef je om!

Locatie

Het evenement zal gaan plaatsvinden op de historische locatie: museum Hermitage in Amsterdam. De binnentuin van Hermitage is dé perfecte plek voor een open lucht cinema in Walra stijl. Hier zullen 150 heerlijke opgemaakte bedden klaar staan waarin film gekeken kan worden.

Film

Tijdens de CINEMOM wordt er gekeken naar de film ‘Mother’s Day’. Een feelgoodfilm met actrices als Jennifer Aniston, Julia Roberts en Kate Hudson.

Het belooft een onvergetelijk avond te worden!

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*