Cadeau tips voor de feestdagen

 

Het wordt alweer een stukje kouder en de feestdagen komen er aan. Ook al wordt het dit jaar waarschijnlijk iets anders gevierd dan normaal, toch is het leuk om je familie, vrienden, geliefde of misschien wel jezelf blij te maken met een mooi cadeau. Dit blijft elk jaar lastig, want wat geef je die persoon nou? In deze blog lees je een aantal cadeau tips die je terug kunt vinden in onze webshop, maar ook een aantal cadeaus die jij zelf kunt maken!

 

 

Een 3 gangen diner bij jou thuis

Op dit moment zijn natuurlijk de restaurants niet open. Toch kun jij met een leuk initiatief komen! Geef bijvoorbeeld een cadeaubon voor een 3 gangen diner bij jou thuis. Laat je gasten zelf bepalen wanneer ze hem in mogen leveren. Een erg leuk en persoonlijk cadeau om te geven en je bezorgt je gasten én jezelf een gezellige avond. Wikkel deze cadeaubon voor je hem geeft in een luxe keukendoek. Dit laat het cadeau er extra speciaal uitzien!

 

Een badjas

Een badjas is een perfect cadeau om te geven, vooral in deze tijd! Het wordt kouder en we zitten nou eenmaal veel thuis. ‘Home Robe Wit’ en ‘Home Robe Antraciet’ zijn van een luxe hotelkwaliteit en voelen heerlijk zacht aan. Als je de badjas aan hebt voelt het als een warme omhelzing waar je niet vanaf wilt. Een perfect cadeau voor de feestdagen dus!

 

Een filmavondje 

Je kunt je partner of een vriendin ook verassen met een gezellig filmavondje. Hiermee kun jij net zoveel uitpakken als dat jij wilt. Zorg bijvoorbeeld voor een heerlijke borrelplank en een fles rode wijn. Wat het extra knus kan maken is een heerlijk zacht plaid. Een plaid is een sfeervolle aanvulling voor ieders interieur. Iedereen wordt toch blij van een extra zacht en warm plaid voor op de bank of op bed.

 

 

    Plaid blauw     Badjas

 

 

Een wellness avond

Verras je partner met een ontspannend wellness avondje. Haal hiervoor een heerlijk ruikende huidolie in huis en verras hem of haar met een massage. Ook deze wellness avond kun je geven in de vorm van een cadeaubon. Wikkel deze cadeaubon in een gastendoekje voor een luxe uitstraling. Je partner zal erg blij zijn met dit cadeau! Tips voor een ontspannen thuis spa dag vind je hier.

 

Een duurzaam badgoedpakket

Stel een leuk badgoedpakket samen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aantal handdoeken, gastendoekjes en washandjes. Ga hiervoor voor de Remade Cotton lijn van Walra. Deze lijn is voor 70% gemaakt van gerecycled katoen. Een cadeau waarvan je weet dat het duurzaam geproduceerd is, kun je nog meer van genieten!

 

 

Theedoek     Badgoed duurzaam

 

 

Een hamamdoek of fouta

De hamamdoeken en fouta’s van Walra zijn een perfect cadeau voor mensen die ervan houden om zo nu en dan naar de spa of sauna te gaan. Deze doeken zijn van een luxe kwaliteit en ze hebben een royale afmeting waardoor je ze gemakkelijk om je lichaam heen wikkelt.

 

Een dekbedovertrek

Met een nieuw, zacht dekbedovertrek maak je iemand heel erg blij! Door ons grote assortiment is er voor ieder interieur wel een passend dekbedovertrek te vinden. Zorg er wel voor dat je van tevoren de maat van het dekbedovertrek juist hebt.

 

 

hamamdoek blauw     Dekbedovertrek

 

 

Fijne feestdagen en veel shopplezier!