Bezorg jouw moeder een fijne Moederdag!

Aanstaande zondag 9 mei is het weer zover: Moederdag. De dag waarop jij jouw moeder lekker in het zonnetje kunt zetten en kunt laten zien hoeveel ze voor jou betekent. Maar hoe kun je dit nu het beste doen? Cadeautjes zijn natuurlijk altijd leuk maar een lief gebaar zoals een ontbijtje op bed kan soms zelfs nog beter uitpakken. In deze blog lees je leuke tips waardoor je jouw moeder gegarandeerd een hele fijne Moederdag bezorgt!

 

Verzorg een ontbijtje op bed
Niets is lekkerder dan wakker worden met een heerlijk ontbijtje op bed! Zorg daarom voor een goed begin van de dag door je moeder te verrassen met haar favoriete ontbijtje. Een versgeperste smoothie, zelfgemaakte croissantjes, broodjes uit de oven, een vers kopje koffie, noem het maar op! Dit zal je moeder gegarandeerd heel erg waarderen.

Kun je door Corona niet bij je moeder in huis komen? Geen probleem! Je kunt het ontbijtje natuurlijk ook thuis maken en daarna bij je moeder voor de deur zetten en aanbellen. Of bestel een vers ontbijtje bij een lokaal restaurant en laat deze bezorgen. De opties zijn dus eindeloos!

 

 

Doe klusjes in huis
Veel moeders zijn bezig met vele ballen in de lucht en de boel draaiende te houden. Moederdag is dé perfecte dag om je moeder een handje te helpen. Zet een heerlijke maaltijd op tafel, doe een dagje de was, haal boodschappen of ruim het hele huis op. Je moeder zal dit zeker waarderen en kan hierdoor extra relaxen. Ook kun je zorgen voor extra aankleding in het huis tijdens het opruimen, zet bijvoorbeeld een bosje bloemen op tafel van je lokale bloemist of vul haar keukentextiel aan met nieuwe producten.

 

Zorg voor een zomergevoel 
Wil je je moeder extra laten genieten van haar momentje in de zon? Denk dan eens aan een hamamdoek of fouta in haar favoriete kleur. Je shopt ze hier met 25% korting! Ze zijn heerlijk licht, hebben een fijne afmeting zodat je ze makkelijk overal mee naar toe kunt nemen én ze zijn verkrijgbaar in verschillende zomerse kleuren. Schrijf er een leuk kaartje bij waar op staat dat ze het verdient om extra te genieten van de momenten voor haarzelf en dat ze altijd voor je klaar staat. Dat wordt relaxen tot de max!

 

 

Kook voor haar
Verras je moeder met een zelfgemaakte maaltijd. Maak een voor-, hoofd- en nagerecht met de favoriete gerechten van je moeder. Zoek op internet naar wat inspiratie voor gerechtjes en koop van tevoren alles in. Dek de tafel en maak er een feestelijke gelegenheid van! Ruim achteraf alles netjes op zodat je moeder voor deze ene dag eventjes nergens aan hoeft te denken. Je moeder zal hier zekerweten superblij mee zijn en de maaltijd waarderen met 5 sterren.

 

Maak een spa-dagje in de badkamer
Tijdens Moederdag is het natuurlijk belangrijk dat je moeder haar hoofd leeg kan maken en even kan relaxen. Deze tip kan daar enorm bij helpen! Geef je moeder een ontspannend spa-dagje. Koop verschillende producten voor in bad zoals een bruisbal, haar favoriete shampoo en/of conditioner zodat ze zichzelf ondertussen kan verzorgen. Verras haar daarna met een prachtig pakket met nieuwe Walra handdoeken zodat ze zich heerlijk af kan drogen. Zo zorg je voor een ontspannende activiteit én geef je je moeder ondertussen leuke cadeautjes. Als dit geen goede tip voor Moederdag is?!

 

Geef een persoonlijk cadeautje
De leukste cadeautjes om te krijgen zijn vaak persoonlijke cadeautjes. Hier zal je moeder ongetwijfeld hetzelfde over denken. Denk hierbij aan een leuk fotoboekje met foto’s van jullie samen of van het gezin of een persoonlijk schilderij. Je kunt er ook voor kiezen om je moeder een cadeau te geven dat echt bij haar past, bijvoorbeeld een sieraad met haar initialen of iets waar ze het al jaren over heeft. Met een persoonlijk cadeautje zit je in ieder geval altijd goed!

 

Bekijk samen haar favoriete film of serie
Misschien iets wat je normaal niet zo snel zou doen, een film of serie kijken samen met je moeder. Daarom juist leuk op Moederdag! Laat je moeder haar favoriete film uitkiezen of begin samen aan haar favoriete serie. Dit kost geen voorbereidingstijd en is ook nog eens heel gezellig. Als bijpassend cadeau zou je in dit geval kunnen gaan voor een zacht en warm plaid waaronder ze dan lekker kan relaxen tijdens het kijken naar haar favoriete serie of film. Ook zou je kunnen zorgen voor lekkere snacks of drankjes, je moeder komt hierdoor zeker niets te kort.

 

Met deze tips geef jij jouw moeder gegarandeerd een hele fijne Moederdag!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.