Bestellen en betalen

Bestellen en betalen

Zodra je een bestelling bij ons geplaatst hebt, gaan we gelijk voor je aan de slag.
Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over bestellen en betalen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze Customer Service.

Levertijd en verzending

De bestelling is snel in huis! Voor 23:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis.

Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?

Jazeker. Zodra de bestelling bij ons binnen is, gaan we voor je aan de slag en ontvang je automatisch een mailtje van ons.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Nee, zodra de order is betaald gaat onze logistieke verwerking van start. Hierdoor is het niet mogelijk om de order te annuleren of te wijzigen. Uiteraard kunnen de artikelen wel geretourneerd worden. Lees hier hoe je dit kan doen.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

De verzendkosten betalen wij voor jou als het bestelbedrag boven de 25,- is. Je geniet dus in veel gevallen van gratis verzending bij Walra.

Moet ik de verzendkosten van een retour betalen?

De verzendkosten bij een retour betalen wij voor jou. Je kunt hiervoor de retoursticker gebruiken die je opvraagt via onze retourpagina.

Ik woon in het buitenland. Kan ik ook online bestellen?

Op dit moment bezorgen wij alleen in Nederland en België.

De betaalmethoden

Bij Walra kun je kiezen voor diverse betaalmethoden, allemaal even veilig in gebruik via payment provider Mollie. Er is keuze uit: iDEAL, achteraf betalen met Klarna, MasterCard, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, Visa en een Walra cadeaucode.

Ik heb een cadeaucode van Walra

Heb je een cadeaucode ontvangen? Dan kun je deze verzilveren tijdens het betaalproces. Je kan deze code in het winkelmandje invoeren in het veld ‘cadeaucode’. De code wordt meteen toegepast en van het totaalbedrag afgehaald.

Betalen met iDEAL

De meest populaire manier om geld over te maken is via iDEAL. Aangesloten banken zijn de ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en Knab.

Betalen met Bancontact/Mister Cash

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig betalen.

Betalen met creditcard

Het is ook mogelijk om met creditcards van Mastercard, American Express en Visa betalen. Hierbij wordt er gevraagd naar de driecijferige veiligheidscode (CVV of CVC). Deze code kun je vinden op de achterkant van de creditcard, rechts boven de handtekeningstrook.

Achteraf betalen met Klarna

Je kan achteraf betalen door te kiezen voor Klarna. Je krijgt 14 dagen de tijd om de rekening te betalen en je ontvangt duidelijk instructies voor de betaling. Heb je alsnog vragen over Klarna of loop je ergens tegenaan? Bezoek dan de klantenservice van Klarna.

Apple Pay

Betaal gemakkelijk met Apple Pay. Dit is de eigen betaalmethode van Apple, voor alle Apple-gebruikers (safari). Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin je betaalkaarten zijn plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Gemakkelijk zonder een betaalpas.

PayPal

Op Walra.nl kun je ook kiezen voor PayPal als betaalmogelijkheid. Om gebruik te kunnen maken van deze betaalmogelijkheid dien je te beschikken over een PayPal account. Je betaalt met je bankrekening, je creditcard of je PayPal rekening waar je vooraf een tegoed op plaatst. Als je met euro’s betaalt is het gebruik van PayPal gratis.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

Toestemming*