Beleef het LINDA.festival

BannerFB-lindafestival

Ook zo’n fan van LINDA.? Het weekend van 14 & 15 mei heten we je van harte welkom op het Hembrugterrein in Zaandam, waar LINDA. tot leven komt. Kom de hele dag genieten van de lekkerste happen, drankjes en fijne optredens van onder andere Chef’Special en Ali B. Maar LINDA. zou LINDA. niet zijn als er niet veel meer te beleven valt…

Je kunt het zo gek niet bedenken
Zo is er naast muziek ook theater. In de LINDA.favorites Supermarkt vind je de bekende favorites uit het blad. Duik voor vintage must-haves achterbakken in bij de Kofferbak Sale en ga door de Beauty Wasstraat voor onder meer nieuwe make-up, een facial of haarbehandeling. Scoor de mooiste mode, lifestyle-items en gadgets op de LINDA.markt en kijk je ogen uit in de L’HOMO.bar. En da’s nog lang niet alles.

Kom je ook?
Het moge duidelijk zijn: een dag LINDA.festival is een ervaring die jij en ook wij niet willen missen! Daarom staan wij met onze gezellige kraam op de LINDA.markt! Dus blok 14 of 15 mei 2016 in je agenda en neem je vriendinnen, moeder, zus of dochter mee naar Zaandam. Dit onvergetelijke feest willen we namelijk dolgraag met jullie vieren!

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.